Azure certificeringsoversigt

Charlotte  Heimann

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 47.

40247 - Azure

Azure certificeringsoversigt

4 min.

Microsoft Azure er en samling af cloudtjenester, som hjælper din organisation med at klare de forretningsmæssige udfordringer, som at udvikle, installere og administrere programmer og services på en hurtigere og billigere måde. Med Azure flyttes din virksomheds infrastruktur op i skyen – her kan du afvikle dine systemer og applikationer, som var det i dit eget datacenter. Forskellen er blot, at det kører i Microsoft Azures virtuelle datacenter.

Stor efterspørgsel efter Azure-kompetencer

Efterspørgslen efter medarbejdere med kompetencer inden for Azure har aldrig været større. Derfor har Microsoft lanceret fire certificeringer inden for Azure, som er rollebaseret i forhold til de opgaver du sidder med til dagligt inden for administration, udvikling og arkitektur i Azure. De nye certificeringer er i tråd med de tekniske roller og krav, der i dag stilles til dig som medarbejder. Opdatér dine kompetencer og dokumenter din ekspertise på den nyeste teknologi! Hos Teknologisk Institut udbyder vi en række muligheder, der hjælper IT-professionelle på alle niveauer med at udvikle deres tekniske færdigheder på Azure.

Vi har sammensat nogle attraktive tilbudspakker på de fire Microsoft Azure rollebaseret certificeringer:

 

Microsoft Certified Azure Developer

Som Azure Developer dokumenterer du, at du har de nødvendige færdigheder der er behov for til at udvikle løsninger på fremtidens moderne udviklingsplatform.

Bliv Azure Developer

 

Microsoft Certified Azure Administrator

Som Azure Administrator er du ansvarlig for implementering, monitorering og vedligeholdelse af løsninger på Microsoft Azure, herunder vigtige services relateret til infrastruktur, lager, netværk og sikkerhed.

Læringsvejen for Azure Administrator Role:

Azure Administrator

 

Microsoft Certified Azure Solutions Architect

Som Azure Solution Architect dokumenterer du, at du har de nødvendige færdigheder der er behov for til at designe løsninger på fremtidens moderne cloudplatform.

Læringsvejen for Azure Solutions Architect Role:

Model - Microsoft Certified Azure Solutions Architect

 

Microsoft Certified Azure Data Engineer Associate

Som Azure Data Engineer designer og implementerer du administration, monitorering, sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger ved hjælp af de mange Azure Data services som findes til at oplfylde virksomhedens behov såvel on-premise som i skyen.

Læringsvejen for Azure Data Engineer Associate:

Microsoft Certified Azure Data Engineer Associate