Black Friday behøver ikke (kun) handle om penge

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Black Friday 2021

Black Friday behøver ikke (kun) handle om penge

Over 20% af Teknologisk Instituts kursus-kunder vælger at købe to eller flere kurser på Black Friday! Ingen tvivl om, at Black Friday handler om det gode tilbud - men udover den helt åbenlyse grund, at du (og din virksomhed) sparer flere penge ved flere køb, så er der også andre fordele ved at samle dine kursus-køb. Vi har samlet tre andre gode grunde her.

Teknologisk Institut har de seneste år afholdt Black Friday med stor succes, hvor du har mulighed for at få halv pris på en lang række kurser. Vi ser en tendens, hvor vores kunder køber flere kurser til dem selv på den kendte tilbuds-fredag. Det oplever vi ikke i samme grad på almindelige dage.

Det betyder selvfølgelig en ekstra besparelse for kunderne, men kan det tænkes, at der også er andre fordele?

Husk, at vi fredag den 26. november gentager succesen og holder Black Friday, hvor du kan spare HELE 50% på over 100 kurser. 

1. Få dobbelt op på kompetencer

Det allerfedeste argument er selvfølgelig, at du får rigtig mange nye kompetencer for pengene. Dobbelt op på kursus betyder dobbelt op på nye kompetencer. Og det jo egentlig grunden til, at du er her – for at blive klogere og for at lære.

Black Friday giver altså en unik mulighed for at tilegne sig en masse viden til prisen. 

2. Det er et godt argument

Er din virksomhed åben over for idéen om at sende dig på kursus, så forventer de også at bruge nogle penge på det - men de forventer ikke, at det er med rabat. Når du taler med din virksomhed om at komme på kursus, kan du derfor bruge det argument, at de ”bare” skal betale det, de allerede har påtænkt.

Så kan du nappe to kompetencegivende kurser ned i posen, uden at din chef kan sige, at det bliver for dyrt. Haps, haps! 

3. Spar tid på planlægningen

Når du nu alligevel sidder og undersøger, hvilke kurser, der er spændende, taler med din leder samt finder tid i kalenderen, så slå to fluer med et smæk og effektiviser processen med det samme. Så er alt planlagt, og du kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig (hele to gange)