Kurser

Nyt1 dags webinar 
Online seminar med live oplæg

Brug af sanserne i produktudvikling

9. februar 2023 Webinar Garantifor afholdelse
DKK  0
Nr. 91290

Kom og bliv klogere på, hvordan vores sanser fungerer, og hvordan I kan bruge dette i jeres produktudvikling. Deltag i dette gratis webinar!

Når vi spiser og drikker, bruger vi ALLE vores sanser. Måden hvorpå de forskellige inputs fra sanserne bliver opfattet, sker både som man kunne forvente, men i høj grad også på ganske uventede måder.

Indsigt i, hvordan vores sanser fungerer og samarbejder, kan derfor være en stor fordel for jeres virksomhed i relation til produktudvikling af velsmagende produkter.

På dette gratis webinar gennemgår vi kort vores sanser i relation til, hvordan vi opfatter mad. Derudover vil vi introducere, hvordan de forskellige grundsmage påvirker hinanden (smags-smags interaktioner) og ikke mindst hvordan vores forskellige sanser påvirker hinanden (krydsmodale interaktioner).

Webinaret vil være godt krydret med eksempler på, hvordan disse fænomener kan/er blevet udnyttet i forskellige fødevareapplikationer, så det bliver mere tydeligt, hvordan I, i jeres virksomhed, også kan drage nytte af sanserne i produktudvikling.

Til sidst, men ikke mindst, vil der gives grunde til, hvorfor det netop er nu, man skal arbejde mere aktivt med sensorisk produktudvikling.

Webinaret egner sig til dig, som arbejder med produktudvikling, og som ønsker at få en dybere (og måske bredere) indsigt i kompleksiteten bag, hvordan vores sanser virker.

Sådan tilmelder du dig

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret, sender vi dig en e-mail med link til webinaret.

Det eneste, du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Webinaret er gratis og afholdes d. 9. februar 2023.

Vælg dato

Webinar
9. februar 2023
 Garantifor afholdelse

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk