Brug jeres Software Assurance Training Vouchers – Sidste chance inden de udløber

Charlotte  Heimann

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 47.

Microsoft Software Assurance Vouchers

Brug jeres Software Assurance Training Vouchers – Sidste chance inden de udløber

2 min.

Hvis I har Microsoft Software Assurance aftale i din virksomhed, har du og dine kollegaer mulighed for at betale med SA-vouchers for deltagelse på kurser på Teknologisk Institut, og dermed opnå gratis uddannelse.

Microsoft Software Assurance Training Voucher (SATV) programmet udgår

Microsoft har annonceret at Software Assurance Training Voucher (SATV) gradvist bliver udfaset fra den 1. februar 2020 over en 2-årig periode.

Fra den 1. februar 2020 vil det ikke længere være muligt at benytte SATV på Azure kurser.

SATV kan forsat benyttes på mange kurser frem til den 30. december 2021. Dog skal din voucher være aktiveret senest den 30. juni 2021, og kurset skal være afholdt inden den 30. december 2021.

Kontakt os for nærmere oplysninger og hjælp til at få brugt jeres SATV inden programmet udgår.

Antallet af kursusdage

Antallet af kursusdage, som I har til rådighed, afhænger af jeres Software Assurance aftale med Microsoft og antallet af forsikrede licenser på jeres Enterprise Agreement. Én SA-voucher svarer til én kursusdag.

Anvendelse

SA-vouchers kan anvendes som betaling på de fleste Microsoft kurser rettet mod IT-professionelle. Det kan være inden for fx Microsoft 365 (MS-x), Modern Desktop (MD-x), Windows Server 2019 (WS-x), Data (DP-x og DA-x), Power Platform (PL-x) og Dynamics 365 (MB-x). Det vil stå i kursusbeskrivelsen for det enkelte kursus, hvis SA-vouchers kan anvendes som betaling.

Bemærk - du kan nu også benytte SA-vouchers, som betaling for en Microsoft eksamen. 1 dags SA-voucher dækker én Microsoft eksamen. Du kan tilmelde dig til eksamen ved at kontakte Christina Forman, tlf. 7220 1608, e-mail cfo@teknologisk.dk.

Brug dine SA-vouchers inden de udløber

Dine SA-vouchers følger din virksomheds Licens-/Software Assurance aftale fra Microsoft, og når aftalen udløber senest den 30. december 2021 vil dine SA-vouchers være tabt. Du kan indtil den 30. juni 2021 reservere dine SA-vouchere til kurser, og de så vil være gældende 180 dage. Vi hjælper dig gerne med, hvordan du indløser jeres SA-vouchers og får optimalt udbytte og gratis uddannelse.

Virksomhedskurser med SA-vouchers

Du har også mulighed for at benytte SA-vouchers som hel eller delvis betaling på et firmakursus i et Microsoft produkt. Kurset skal blot følge de krav, der er sat op til anvendelse af SA-vouchers.

Tilmelding med SA-vouchers

For at tilmelde dig et kursus med SA-vouchers, skal du blot foretage tilmeldingen til det ønskede kursus på vores hjemmeside og i kommentarfeltet angive vouchernummeret.