Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
Pepper
1 dags kursus, MasterClass

CEO 2025: Fremtidens leder

Forstår du som leder, hvad robotteknologi og kunstig intelligens er og vil betyde? Er du i en position, hvor du kan guide politikere og kolleger? Er din organisation klar til en ’disruptet’ fremtid? Hvis du gerne vil kunne svare ja til disse spørgsmål, så deltag i denne unikke MasterClass, der vil give dig overblik over muligheder, risici og hvordan fremtidens offentlige forvaltning vil blive påvirket af teknologi.

Flere rapporter peger på, at op mod 800.000 danske jobs er i højrisikozonen for at blive automatiseret af robotter og kunstig intelligens i de kommende år. Udviklingen er i gang, mens du læser dette, og den kan enten sætte en stopper for din virksomheds vækst og overlevelse eller - hvis du er forberedt - være grobund for et nyt væksteventyr. Nu har du chancen for at blive klogere på, hvad fremtidens teknologier vil betyde for Danmark, og hvordan du kan imødekomme udviklingen i din virksomhed, forvaltning eller organisation, så nye muligheder gribes.

Tirsdag den 21. november 2017 kan du få input til din fremtidsstrategi i en unik MasterClass af verdens førende AI Business Strategist. Aseem Prakash turnerer verden rundt og lærer ledere, hvordan de skal forholde sig til en fremtid med kunstig intelligens og robotter. Arrangementet er samtidig startskud til et netværk, hvor man for eftertiden kan dele udfordringer og erfaringer.

Tid og sted

Tirsdag den 21. november 2017 klokken 11.30-15.30

Ledernes mødecenter
Prags Blvd. 45
2300 København S

Program

11:30 Velkomst ved Lederne og Teknologisk Institut
11:45 Fremtiden med kunstig intelligens: Bliv fortrolig med, hvordan kunstig intelligens transformerer forretningsmetoder
12:30 Sandwichpause
13:00 Sameksistens med robotter: Hvad sker der med vores jobs i fremtiden?
14.45 Kaffepause
14:00 Fremtidens drejebog: Forstå de nøglevariabler, der kan skabe eller ødelægge succes
14.45 Netværk og etablering af fremtidige nationale og internationale netværksaktiviteter
15.30 Tak for i dag

Bemærk! Oplæggene er på engelsk

Aseem

Aseem Prakash - der leder dagens masterclass - er verdens førende AI Business Strategist og arbejder som Global Futurist og Strategy Innovation Advisor ved Center for Innovating the Future i Toronto, Canada. Han har arbejdet på projekter i 16 lande og underviser jævntligt om at sameksistere med robotter og kunstig intelligens ved forskellige industri- og virksomhedsevents. Se mere på AseemPrakash.com.

Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser