Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

 • Gregersensvej 8
 • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
 • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
 • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • NordsøcentretPostboks 104
 • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Gammel Ålbovej 1
 • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
Simplimize
4 dages uddannelse

Certificeret Simplimize-konsulent

Som certificeret Simplimize-konsulent rådgiver du virksomheder i at anvende Simplimize til forenkling af virksomhedens produktprogram. Med dybdegående viden om de 6 Simplimize-værktøjer og adgang til håndgribeligt undervisningsmateriale, bliver du klædt på til at facilitere længerevarende og komplekse forenklingsprojekter hos dine kunder.

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 7 besvarelser

Bliv certificeret Simplimize-konsulent

Med dette kursus får du et dybdegående indblik i og erfaring med Simplimize fremgangsmåden og de seks værktøjer vha. case-baserede øvelser og udarbejdelse af løsninger til konkrete problemstillinger. Derudover får du et indblik i en operationel og systematisk tilgang til, hvordan du skaber en forenklet, modulariseret og fleksibel produktplatform med færre varenumre og produkter der tilgodeser udvikling, produktion, salg – og ikke mindst virksomhedens kunder.

Certificeringen varetages af Dancert, som er Teknologisk Instituts uafhængige certificeringsorgan. Det vil sige at udover kursusprisen kommer der en pris på at tage selve certificeringen, og faktureringen sker direkte fra Dancert. Prisen er ikke fastlagt endnu, da certificeringen er under godkendelse.

Al optimering starter med forenkling

I en global konkurrence lader virksomheder ofte produktprogrammet variere efter kundernes behov. Når antallet af produktvarianter stiger, stiger omkostningerne og kompleksiteten også. Men profitten falder!

Det resulterer i, at flere danske virksomheder har et komplekst og uoverskueligt produktprogram hvad angår antallet af produktvarianter og kundetilpassede løsninger. Løsningen er at forenkle produktprogrammet med afsæt i de værdiskabende elementer i virksomhedens produkter og processer.

Kender du virksomheder der har været eller er i gang med Lean? Perfekt! Når man skal optimere sin forretning, er den ene tilgang ikke bedre end den anden. Tværtimod. Simplimize og Lean supplerer faktisk hinanden rigtig godt. Ansku derfor de to tilgange som to komplementære måder at skabe synergi i en virksomhed. Som certificeret Simplimize-konsulent kan du derfor bidrage både før og efter en Lean-proces.

Simplimize Introduktion

 


Udbytte

Efter kurset er du i stand til

 • At facilitere et Simplimize-forløb og anvende de 6 Simplimize-værktøjer til optimering af salg, produktudvikling og produktion og lægge en strategi for virksomheders fremtidige produktprogram og –arkitektur.
 • At reducere kompleksitet i virksomheder og hjælpe dem med at få et mindset, der gør virksomheden i stand til at skabe et mere forenklet produktprogram.
 • At analysere virksomheders marked, produktion og produktprogram og vide, hvilke kundesegmenter der skal drive virksomhedens produktopbygning og vækst.
 • At opbygge et struktureret produktprogram der sikrer rationalisering, øget innovation og vækst.
 • At arbejde fokuseret og modulariseret med innovation i produktudvikling.
 • At behandle og arbejde ud fra virksomheders interne data til at tilpasse virksomheders produkter og services til markedet.

Indhold

 • På kurset arbejder vi intensivt med de 6 værktøjer suppleret med specialviden omkring økonomi, teknologi, forandringsledelse, innovation og produktudvikling m.v.
 • Vi identificerer, hvor i virksomheder det giver mest mening at starte med Simplimize-processen.
 • Afklarer, analyserer og evaluerer virksomheders produktarkitektur.
 • Innovationsværktøjer til udvikling og innovation af virksomheders produktfamilie.
 • Sammensætning og styring af det ideelle Simplimize projekt-team.
 • Opbygning af beslutningsorienteret business case og handlingsplan.

Certificering og eksamen

Inden kursusstart vil der tilgå information om muligheden for at blive certificeret, og dermed blive en del af holdet af Simplimize-certificerede konsulenter. Dette er en tilkøbsydelse og er ikke inkluderet i prisen på kurset.

Deltagerprofil

Kurset er for dig, der arbejder som konsulent for virksomheder inden for eksempelvis forretningsudvikling, Lean, procesoptimering og automatisering – altså forskellige måder at styrke virksomheders forudsætninger for øget vækst, indtjening og konkurrenceevne.

Form

Kurset består af en blanding mellem undervisning, case-baserede øvelser, sparring og diskussion. Alle deltagere har mulighed for at tilkøbe en certificering.

Simplimize Academy

Dette kursus er en del af Simplimize Academy. Simplimize Academy tilbyder uddannelser til blandt andre projektledere, topledere og konsulenter.

Yderligere information

www.simplimize.dk

Underviser

Lars Frello
Lars Frello har gennemgået Simplimize-uddannelsen og gennemfører Simplimize-forløb blandt danske fremstillingsvirksomheder. Igennem flere år har Lars rådgivet virksomheder omkring udviklingspotentialer via InnovationsAgent-ordningen, og han står løbende for udviklingsprojekter i virksomheder.

Robert Sigaard Andersen - web
Robert Sigaard Andersen har en baggrund indenfor IT og interaktionsdesign på IT universitetet i København. Robert har de sidste 8 år arbejdet med udviklingsprojekter med service- og produktionsvirksomheder på Teknologisk Institut. Han arbejder desuden dagligt med virksomheders innovationsmuligheder og behov igennem InnovationsAgent-ordningen. Robert har gennemført Simplimize-uddannelsen og bruger metoderne igennem projektarbejde og rådgivning af virksomheder.

Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser