Certificeret Strategisk Kommunikationsrådgiver

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

88950_Strategisk kommunikationsrådgiver

Certificeret Strategisk Kommunikationsrådgiver

3 min.

Certificeret Strategisk Kommunikationsrådgiver - et udviklingsforløb, der gør dig til effektiv navigatør.

Kommunikation er en afgørende drivkraft internt i organisationer og afgørende for alle relationer også udadtil  det er de senere år gået op for både private og offentlige organisationer. Erkendelsen kræver nye kompetencer hos deres kommunikationsfolk, for det er ikke længere nok at kunne producere gode tekster, nu skal der rådgives. Kommunikationsfolk skal groft sagt ikke længere kun flytte bogstaver, men også mennesker. Udviklingsforløbet Strategisk Kommunikationsrådgiver hos Teknologisk Institut kombinerer aktuel forskning med indiansk visdom og eliten af danske kommunikatører for derved at kunne skabe ægte strategiske kommunikationsrådgivere. Over 200 personer har allerede gennemført forløbet med stor succes. Deltagerne tog syvmileskridt i arbejdet med at blive effektive, strategiske kommunikationsrådgivere.

Jeg roser de to undervisere for deres 100% tilstedeværelse, meget systematiske tilgang, der også tillader spontanitet.

Traditionelle uddannelser går ikke tæt nok på

- "Man bliver ikke kommunikationsrådgiver af at skifte titel på visitkortet eller have det som ambition. Det kræver nye kompetencer og masser af arbejde med sin egen gennemslagskraft og analytiske sans” understreger ph.d. Anne Katrine Lund.

Anne Katrine Lund, der både er forsker og rådgiver i de store danske organisationer, har erfaret, hvor svær transformationen er for de fleste. Og hendes erfaring er, at de traditionelle efteruddannelser ikke fokuserer nok på den personlige udvikling og gennemslagskraft.

Kommunikations- og ledelsesrådgiver Sascha Amarasinha havde præcis samme oplevelse bl.a. i sit tidligere job som koncernkommunikationsdirektør, og det var netop diskussionerne af behovene, der fik hende til at involvere sig i udviklingen af den helt nye måde at uddanne kommunikatører på.

- "I takt med at kommunikatørens arbejde bliver mere og mere strategisk, vokser behovet for at kende sig selv og sine medmenneskers handlemåder. Og det er helt nødvendigt at kombinere opgraderingen af faglige kompetencer med personlig udvikling, hvis man vil skabe varig forandring", fortæller Sascha Amarasinha.

Sascha Amarasinha har kombineret sin egen journalistuddannelse med en amerikansk leder- og coachuddannelse baseret på indiansk visdom, og trækker bl.a. på disse erfaringer i forløbet.


Et fagligt udviklingsforløb

Udviklingsforløbet tvinger deltagerne til at trække stikket ud fra den hektiske hverdag på intensive internater, hvor de bliver udfordret på nye måder. Ikke kun teoretisk og praktisk, men også med rum til ro og refleksion. De skal turde udfordre sig selv på nye måder – blandt andet bliver de på hvert seminar udfordret af en branchens bedste praktikere med et dilemma eller en opgave.
 En stor udfordring hver gang

Hver gang udfordres deltagerne i at omsætte teori til effektiv praksis – ikke alene i øvelser, men ved at arbejde med en konkret udfordring fra en af branchens bedste kommunikationsrådgivere. Det er udfordringer fra Jens Almegaard fra Industriens Pension, Margrethe Lyngs Mortensen fra Region Hovedstaden, Kenth Kærhøg fra ISS og Anne Villemoes fra Danish Crown. Udfordringen er fortrolig, så vi kan gå tæt på!


Certificeringen

Udviklingsforløbet kræver aktiv deltagelse, så du hele tiden kan leve op til de tre nøglekrav: interesse, indsigt og indsats. Det er ikke en traditionel eksamen med et massivt pensum, men en aktiv deltagelse undervejs både på seminarerne og med opgaverne og læsestoffet undervejs. Forløbet afsluttes med en mindre afrundende opgave, der bedømmes af en censor.