Kurser

2 dages konference

Chefsekretæren - sparringspartner og kommunikator

25. - 26. april 2022 TaastrupGarantifor afholdelse
DKK  7.999
ekskl. moms
Nr. 72725 A
4,4
Fremragende
16 anmeldelser

Din rolle er i rivende udvikling og forventningerne til dine arbejdsområder er stigende. For at matche fremtidens krav skal du lede dig selv, have generalistevner og være sparringspartner.

Chefsekretærens nye kompetencer

Konferencens 2 dage sætter fokus på konkrete værktøjer, der kan hjælpe i en travl hverdag samt de nye muligheder der åbner sig for chefsekretærens stilling, når kalenderstyring og referater ikke længere behøver at fylde så meget. Koordinering, generalistevner og servicemindedhed er stadig nødvendige kompetencer, men ønsker du at udvikle dig mere i retning af sparringspartner, faglig koordinator eller projektansvarlig er det for mange en mulighed i dag.

Målet med konferencen er at gøre dig bevidst om din rolle i organisationen og synliggøre hvor dine styrker og engagement kan forbedre virksomheden. Derudover vil du få en masse konkrete redskaber og opdateringer indenfor netop dit felt, som du kan bruge med det samme.

Få indblik i din rolle som omdrejningspunktet i din virksomhed på denne to-dages konference med faglige indlæg og workshops, der giver dig indsigt og konkrete redskaber.

Indhold

 • Din rolle i organisationen – lær at navigere i spændingsfeltet mellem chef og kolleger
 • Styr selv samarbejdet – forstå energiniveauer og undgå stress
 • Hvad tænker chefen? – forstå chefens beslutninger og hjælp med implementering og forandring
 • Konkrete værktøjer: Kommunikation, konflikthåndtering og indblik i de nyeste sprogregler

Anmeldelser af Chefsekretæren - sparringspartner og kommunikator

4,4
 
Fremragende Baseret på 16 anmeldelser
Fremragende
Meget godt
Udmærket
Mindre godt
Ikke godt
Super gode dage. Glæder mig til at få prøvet nogle af tingene af.
 - Hanne Vernegren Region Syddanmark
Jeg roser foredragsholderne for deres begejstring og engagement.
 - Marjun Simonsen Torshavn Kommune
Virkelig professionelt og meget relevant fagligt forløb. Plads til nye kompetencer og gode grin undervejs. Dejlige rammer oveni med skøn forplejning.
 - Maria Siggaard Steno Diabetes Center Aarhus
Fuldstændig vildt og fantastisk... Jeg var blown-away af de foredragsholdere.
 - Julie Harriet Pedersen Skejby Universitets Hospital

Bemærkninger

Vi gør opmærksom på, at nogle talere kan have byttet plads i programmet ved afholdelserne, men talerne og indholdet er nøjagtig det samme både i Taastrup og i Aarhus.

24896
24849
24850
24852
24853
24854
Underviser

Louise Tidmand

Louise Tidmand er en trænet foredrags- og kursusholder indenfor forskningsbaseret trivsel. Med 15 års erfaring som lærer på alle klassetrin kombineret med en forskerbaggrund indenfor positiv psykologi, forstår hun at omsætte teori til praksis og konkrete øvelser i den understøttende undervisning.

Underviser

Susanne Nonboe Jacobsen

Susanne er cand.mag. i dansk og retorik, og sammen med Ellen underviser og rådgiver hun danske virksomheder i skriftlig og mundtlig kommunikation. Sammen med Ellen har hun skrevet kommunikationshåndbogen ”Skriv og bliv læst” fra Forlaget Frydenlund, 6. udgave, 2021.

Underviser

Ellen Bak Åndahl

Ellen er cand.mag. i dansk og sproglig rådgivning. Ud over at undervise rådgiver hun også danske virksomheder i skriftlig og mundtlig kommunikation. Sammen med Susanne har hun skrevet kommunikationshåndbogen ”Skriv og bliv læst” fra Forlaget Frydenlund, 6. udgave, 2021.

Underviser

Alexandra Krautwald

Alexandra er forfatter til bogen ”Strategiimplementering” der udkom i 2013 på L&R Business, hun skriver artikler og indlæg i Børsens Ledelseshåndbøger og blogger på Børsen om ledelse og forretningsudvikling. Alexandra er en af de førende eksperter indenfor adfærdsledelse og implementering af forandringer. Hendes passion handler om at skabe resultater gennem mennesker og adfærd. Alexandra har i de seneste år arbejdet med adfærdsledelse hos mange danske og internationale virksomheder.

Underviser

Lars Klingert

Lars har gennem mange år været journalist, studievært og talelærer ved Danmarks Radio. Blandt meget andet var han med til at udvikle succesprogrammet Strax. Lars er en højt respekteret lærer og coach, hvad angår formidling i taleteknik, præsentationsteknik og kommunikation inden for dansk erhvervsliv, og er fortsat talelærer ved DR. Hans brændende interesse for emnet afspejler sig i en levende, dynamisk, engageret og humørfyldt stil.

Underviser

Gitte Koldtoft

Gitte brænder for formidling, er bachelor i retorik og har tyve års erfaring som foredragsholder og underviser. Gitte er en aktiv skribent og har skrevet mere end 50 artikler til magasinerne Psykologi, Femina og Q. Dertil har hun skrevet 3 bøger fra Politikens forlag og Nyt Nordisk Forlag samt lavet TV programmerne ’enerGitte’ og ’Peptalk’ på Kanal 1 Hovedstaden. Gitte er kendt som en engageret, humoristisk og energisk underviser.

Vælg dato

Taastrup
25. - 26. april 2022 Garanti for afholdelse

Konferenceprogram

Vis hele programmet
 • Indtjekning og morgenbuffet

 • Åbning af konferencen

 • Udvikling og arbejdsdeling - når forandring fryder

  Louise Tidmand, foredragsholder

  Chefsekretærens rolle er under forandring – og mulighederne for at gribe nye bolde er til stede i mange virksomheder. Men hvor ligger dit engagement og hvilke opgaver motiverer dig? Få indblik i, hvordan du finder ind til de arbejdsopgaver der kunne være med til at udvikle dig i jobbet og styrke virksomheden.

  Med baggrund i videnskabelige teorier om styrkebaseret ledelse og forståelse for personlighedsprofiler, vil Louise give dig værktøjerne til at genkende de arbejdsområder, du måske ikke selv har identificeret, hvor din indsats vil kunne gøre en forskel.

 • Frokost

 • Professionel håndtering af e-mailkommunikation

  Ellen Bak Åndahl, Sprogkonsulent/underviser, Sprogkontoret / Susanne Nonboe Jacobsen, Sprogkonsulent, Sprogkontoret

  E-mailens markante indtog i den eksterne kommunikation har betydet en ny praksis for skrivestil, retorik og tone - men også udfordringer - fordi der ikke er fastlagte konventioner. Få indsigt i, hvordan du håndterer e-mailkommunikationen professionelt, og få tips til, hvordan du skriver tydeligt og klart.

 • Kaffe, te og kage

 • Tag ordet, og bliv bedre til at træde i karakter

  Lars Klingert er en højt respekteret lærer og coach, hvad angår formidling i taleteknik, præsentationsteknik og kommunikation.

  Som chefsekretær har du ofte en rolle som gatekeeper, og mange vil gerne indynde sig hos dig. Derfor er det nødvendigt at kunne træde i karakter og sige fra og til på den helt rigtige måde. Det handler ikke bare om, hvad du siger, men i høj grad om måden, du siger det på – og overfor chefen kan det også være en styrke at være klar i mælet, så der forventningsafstemmes korrekt. Få inspiration til at styrke din personlige gennemslagskraft i forhold til kunder, kollegaer, interne og eksterne samarbejdspartnere.

  • Tag ordet, og bliv bedre til at træde i karakter
  • Få indblik i betydningen af stemmeføring, kropssprog og personlig fremtoning
  • Træng igennem med dit budskab – sådan forbereder du dig
 • Morgenbuffet

 • Indledning ved Linda Gertz

 • Forretningsudvikling og sparringspartner - forstå din organisatoriske rolle

  Alexandra Krautwald, managing Partner, Composing A/S

  Du er tæt på chefen, og I arbejder i et gensidigt tillidsforhold – men du er også kollega og skal veje dine ord både nedad og opad. Det kan være svært, men betyder også, at du har eller kan påtage dig en unik rolle at spille i strategiimplementering og forandringsprocesser. Få et indblik i de organisatoriske spil, forstå hvordan din rolle kan hjælpe forretningen og få redskaber til at navigere til alles bedste.

  • Magt, loyalitet og kollegaskab – at balancere på en knivsæg
  • Få forståelse for dynamik og psykologi i organisationen
  • Sådan navigerer du i magtspillet ml. chef og kolleger og sikrer tillid fra både chef og kolleger
  • Din rolle i strategiimplementering og forandringsprocesser
 • Frokost

 • Kend dig selv og forstå andre – om arbejdsglæde og energi!

  Gitte Koldtoft, Bachelor i retorik, foredragsholder, underviser, forfatter og coach

  Hvad giver dig og dine kolleger energi og glæde på jobbet? Og hvor meget betyder anerkendelse i forhold til vores trivsel og effektivitet? Lær også, hvorfor forskellige personlighedstyper henter deres energi på forskellige måder, og hvordan du kan gå fra udelukkende at tidsstyre din arbejdsdag til også at energi styre den. For at forstå andre, må du forstå dig selv.
  • Lær, hvordan du “booster” både din egen og dine kollegers selvtillid
  • Sådan erstatter du overspringshandlinger med handlekraft
  • Hør, hvordan du skaber overensstemmelse mellem det du tænker, siger og gør
 • Kaffe, te og kage

 • Den svære samtale og konflikthåndtering

  Gitte Koldtoft, bachelor i retorik, foredragsholder, underviser, forfatter og coach

  Lad os være ærlige. Ingen kan undgå de svære samtaler og konflikter 100% på jobbet. Den gode nyhed er, at de tungere samtaler og konfliktfyldte situationer ikke behøver at tænde din frygt og dræne din energi. Med assertiv kommunikation, box breathing, tanke hjulet og konflikttrappen lærer du at bevare roen og overblikket i enhver situation.
  • Lær at kommunikere på en respektfuld måde, hvor du både lytter og bliver hørt
  • Bliv bedre til at sætte kærlige grænser og holde fast i det, der er vigtigt for dig
  • Få nyttige værktøjer til, hvordan du bliver bedre til - både at give og modtage feedback, uden at tage det personligt

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Vil du vide mere?

Har du styr på en effektiv referatteknik?

Referatteknik indebærer mange ting. Man skal både lytte, forstå, sammentrænge, formulere og notere på samme tid.

Læs mere