Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Cirkulært kvalitetsbyggeri - Er cirkulære byggeprodukter lige så gode som lineære?

Den 13. november 2017 kan du blive klogere på cirkulær økonomi og være med til at debattere og komme med dine input til, hvordan vi griber omstillingen an, når Teknologisk Institut og InnoBYG inviterer til en dag med firkantede fakta og cirkulære indslag. Vi ser nærmere på de gode muligheder den cirkulære omstilling indeholder - men også de fælder, vi skal undgå, hvis omstillingen til cirkulær økonomi skal blive en succes i Danmark.

Om konferencen

Det er vigtigt, at genbrug og genanvendelse af de råstoffer, der i dag ligger gemt i affaldsstrømmene, ikke fører til, at vi uforvarende kommer til at føre uhensigtsmæssige - eller ligefrem farlige stoffer tilbage i værdikæden og i nye produkter - i den cirkulære økonomi. Vi skal sikre kvalitet i omstillingen til cirkulær ressourceøkonomi og undgå suboptimering ved at indføre cirkulær ressourceøkonomi for enhver pris og uden tanke for livscyklusomkostningerne.

På denne konference tager Teknologisk Institut og InnoBYG emnet op og ser især på behovet for at sikre en høj grad af kvalitet og dokumentation samt sporbarhed, når der i mange brancher arbejdes med at genbruge og genanvende ressourcer i stedet for at anvende jomfruelige råvarer.

Key note
Mød Connie Hedegaard, forhenværende EU-kommissær og minister i Danmark, senest som Minister for FN's klimakonference i København i 2009. I sit åbningsoplæg vil Connie Hedegaard komme med et bud på, hvordan omstillingen til den cirkulære dagsorden kan blive en succes i Danmark.

Målgruppe
Konferencen henvender sig til byggeriets professionelle parter - producenter, arkitekter, rådgivere, myndigheder, bygherrer - alle med interesse i cirkulært kvalitetsbyggeri.

Praktisk information
Konferencen afholdes den 13. november 2017 i tidsrummet kl. 10:00 til 16:15 på Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup. Morgenmad og registrering fra kl. 09:30.

Det er gratis at deltage, men der er no-show gebyr på kr. 500, såfremt du er tilmeldt og bliver forhindret og ikke afmelder dig inden torsdag den 9. november 2017 kl. 12.

Downloads
Har du faglige spørgsmål til konferencen så kontakt
Andre kurser