Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

 • Gregersensvej 8
 • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
 • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
 • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • NordsøcentretPostboks 104
 • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Gammel Ålbovej 1
 • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Creative Cloud CC opdateringskursus

Lær, hvordan du på en helt ny måde kan bruge Adobes programmer InDesign, Photoshop og Illustrator. Med Adobe Creative Clouds CC har du adgang til masser af skabeloner, skrifttyper og andre grafiske ressourcer. Du kan benytte den tilknyttede lagerplads, dele filer på tværs af programmerne og holde dem opdateret med Clouden i CC. Du kan tilmed anvende Adobes Apps på din smartphone og tablet, så du kan være kreativ på farten og redigere store dele af dit arbejde væk fra din desktop.

Du bliver opdateret på de vigtigste opdateringer i CC 2014 og 2015. Du får overblik over de seneste nyheder i Creative Cloud og ser hvordan du benytter de mange nye apps, hvordan du bruger programmerne på tværs af hinanden og opdag udvalget af online ressourcer i form af grafik og skabeloner, du kan bruge i dit daglige arbejde.

Forudsætninger

Kurset er til brugere af tidligere udgaver af Photoshop og InDesign (CS4-CS6.), der ønsker at blive opdateret på de nyeste ændringer i Creative Cloud-versionen. Det kræves, at du har adgang til den seneste udgave af Adobe CC. Det er ikke en forudsætning, at du har et særligt kendskab til Illustrator.

Deltagerprofil

Alle kan deltage på kurset, så længe forudsætningerne er opfyldt.

Indhold

Få overblik over Creative Clouds mange muligheder
 • Få overblik over de mange nye muligheder i Adobe CC, og se hvordan du får mest ud af dit Creative Cloud-abonnement. Opdag de mange muligheder for synkronisering af filer, det store TypeKit-bibliotek med lækre fonte, farveskemaer, stock-billeder og meget mere, som du frit kan anvende med Adobes seneste lancering af Creative Cloud. Samtidig får du svar på typiske spørgsmål til Cloud-ordningen. Hvor bliver programmerne gemt? Hvordan holder man dem opdateret? Hvordan synkroniserer man sit arbejde med tablet og smartphone? Arbejd smartere på tværs af platformene med Adobe CC. Vi gennemgår alle de nye tiltag
Nyheder i Photoshop
 • I den seneste udgave af Photoshop CC er brugen af Smart Objects forbedret, der er kommet et væld af nye intelligente filter-funktioner og der er tilmed en opgradering af lagkompositioner. Det er også muligt at integrere fonte fra Clouden med TypeKit-funktionen, som man har kunnet i InDesign og Illustrator i et stykke tid. Med ‘Perspective Warp’ kan du rette op på perspektivet i skæve billeder. Vi gennemgår alle de nyeste funktioner, der har været længe ventet af fotografer, grafikere og andre kreative professionelle.
Behance – Adobes Sociale Netværk
 • Se de forskellige muligheder du har med Adobes nye kreative netværk Behance. På Behance er det muligt at dele dit kreative arbejde og få inspiration fra tusindvis af kreative sjæle verden over. Opdag forskellige værker, få indblik i nye kreative trends og del din kreativitet med verden.
Erfaren Adobe-instruktører med kendskab til branchen
 • På kurset bliver du undervist af en certificeret Adobe instruktør, der har mange års praktisk brancheerfaring i programmerne. For instruktøren er det vigtigt at være opdateret på de seneste tiltag i CC, hvorfor de kan give dig de mest relevante og tidsbesparende indspark til dit daglige arbejde.
Nyheder i InDesign
 • Med de seneste nyheder i InDesign er det muligt bl.a. at synkronisere fonte, man kan ændre baggrundsfarven i programmet, og der er kommet en række langt nemmere metoder til at arbejde med interaktive .epub-filer på. Det er tilmed muligt at danne QR-koder og InDesign tilbyder nu en lang række forbedrede søge- og kategoriseringsmuligheder. Se hvordan de nyeste opdateringer kan spare dig for tid og besvær
Nyheder i Illustrator
 • Af nyheder i Illustrator CC finder vi bl.a. “Live-Corner”-funktionen, der gør det nemt at runde hjørner, det nye og forbedrede blyants-værktøj og den længe ventede ‘autosave’-funktion der automatisk gemmer dit arbejdsdokument. Derudover er det kommet et væld af nye eksportmuligheder i programmet, samt muligheden for at synkronisere TypeKit-fonte via. Clouden.
Kreativ på farten med Adobe Apps
 • Med nye apps til både smartphone og tablet er det muligt at være kreativ på farten. Med Adobe Sketch kan du fx. tegne skitser som du færdiggør på din desktop. Adobe Lightroom gør det muligt at redigere billeder. Når som helst – hvor som helst. Med Adobe Capture er det muligt at udvælge farvetemaer direkte fra din smartphones kamera. Det har aldrig været nemmere at udnytte sin kreativitet end nu. Se hvordan du kan springe mange led af redigeringsprocessen over med de nye apps fra Adobe.
Lær om Adobe Stock – med adgang til 50 millioner billeder og videoer
 • Lær om Adobes nye applikation, der gør dig i stand til at benytte stock-billeder samt videoer til dit kreative arbejde. Adobe Stock kan hentes som tilkøb og fungerer derefter som en virtuel bank af materiale, du kan dele på tværs af maskiner og mellem kollegaer via. Creative Cloud.

Underviser

Teknologisk institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne. Et certificeret kursus sikrer dig læring i de rigtige produktionsmetoder og mest optimal udnyttelse af programmet.

Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser