De mest efterspurgte kompetencer lige nu!

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

De mest efterspurgte kompetencer lige nu

De mest efterspurgte kompetencer lige nu!

3 min.

Virksomhederne søger specifikke kvalifikationer hos medarbejdere, og det er derfor vigtigt at lægge vægt på det rigtige, når du søger job eller ønsker at udvikle dig i din nuværende stilling.

Men er du opdateret på de kompetencer, der er vigtige for dig at besidde, både inden for dit felt, men også helt generelle kompetencer, der går på tværs af brancher og stillinger?

Er du i tvivl om i hvilken retning, du skal styrke din profil? Her kan du få indblik i fem af de mest efterspurgte kompetencer, arbejdsgiverne søger lige nu. Du kan både bruge dem som inspiration til din jobsøgning og CV, eller benytte dem som en liste over de kompetencer du evt. mangler at styrke.

De mest efterspurgte kompetencer lige nu

Hvis du skal ud og søge job eller ønsker at udvikle din stilling, er det en god idé at forme dine kvalifikationer indenfor dit felt.

Med efteruddannelse eller kurser kan du gøre dig selv mere attraktiv for virksomheder og give dig selv de bedste chancer for at nå drømmejobbet. På den måde viser du, at du er forandringsparat og tager ansvar for dit arbejdsliv. Du kan specificere dine kompetencer, så de passer til virksomhedernes efterspørgsel og bruge muligheden til at nå dit karrieremål.
 De 5 vigtigste trends inden for IT lige nu

En vigtig faktor for enhver virksomhed i dag er IT-udviklingen og de specialister der beskæftiger sig med den. Det handler hele tiden om at optimere og effektivisere og følge med og gerne være på forkant med de tendenser der viser sig.

Vil du vide mere?

Teknologisk institut udbyder kurser, uddannelser og konferencer med et bredt udvalg af fagområder se fx: