Deltag trygt på kurser på Teknologisk Institut

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Kurser på Teknologisk Institut

Deltag trygt på kurser på Teknologisk Institut

Opdateret 14. januar 2021 

Teknologisk Institut følger altid myndighedernes retningslinjer, og har iværksat en række tiltag for sikker og tryg kursusafholdelse. Det er vigtigt for os, at du som kursist føler dig tryg både før, under og efter kurset. 

Virtuel afholdelse af kurser i januar og februar

De af vores kurser, der skulle afholdes som tilstedeværelseskurser i januar og februar, bliver i stedet omlagt til virtuelle kurser. Ved kurser, hvor det ikke er muligt, at omlægge til virtuel afholdelse, flyttes kurset til en ny dato. Du vil som kursist blive kontaktet af os, hvor vi tager en dialog om mulighederne.

Du kan trygt tilmelde dig kurser på Teknologisk Institut

Som kommende kursist kan du trygt tilmelde dig vores kurser. Vi har stor erfaring med at afholde tilstedeværelseskurser sikkert og trygt for alle kursister ud fra myndighedernes retningslinjer. Vi har mange kunder, der fortsat tilmelder sig vores kurser – og det kan du også roligt gøre. 


I videoen nedenfor kan du se nogle af de tiltag som vi har implementeret:

Virtuelle og online kurser

Vi har et stort udbud af virtuelle og online kurser. Se kurserne på følgende side: Distance Learning - fjernundervisning

​Spørgsmål

Du kan finde de fleste svar på følgende side: teknologisk.dk/FAQ

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål: