Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

 • Gregersensvej 8
 • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
 • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
 • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • NordsøcentretPostboks 104
 • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Gammel Ålbovej 1
 • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Den Store Receptionistdag

Velkommen til Den Store Receptionistdag! Konferencen er for dig, der sidder som receptionist, kundeservicemedarbejder eller på andre måder arbejder som frontline-medarbejder med daglig kontakt til virksomhedens kunder

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 60 besvarelser

Denne dag er for dig, der får det hele til at hænge sammen med smil på læben – i medvind og modvind. Din rolle kræver, at du oftest har fokus på alle andre end dig selv, og holder et højt serviceniveau. På dagen kommer vi omkring flere sider af det, der skal til for at hverdagen spiller. Her er plads til både alvor og humor, inspiration og konkrete værktøjer, dybde og underholdning.

Hvordan har du det med at være virksomhedens ansigt udadtil og at du dermed har ansvaret for kommunikationen med mange meget forskelligartede mennesker – kunder, kolleger, jobansøgere m.m.? Og hvilke konkrete ting kan du gøre, for at det opfattes som om, du yder en god service? Det er nogle af de emner, vi tager fat på. Vi kommer også omkring nogle generelle kerneområder, der kan gøre stor nytte i din dagligdag – personlig planlægning og forebyggelse af stress, konflikthåndtering samt gennemslagskraft.

Hver dag servicerer du andre – NU ER DET DIN TUR! På Receptionistdagen kræver vi intet andet af dig, end at du sammen med dine kolleger lader dig inspirere både fagligt og personligt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Jeres mening

Jeg roser dagen som helhed. Fint input til sådan én som mig, som ikke har kolleger at dele hverdagen med. Dejligt at møde andre receptionister.”
- Herdis I. Petersson, I/S Vestforbrænding

Det var en super dejlig og inspirerende dag. Kunne helt sikkert godt tænke mig at komme igen næste år.”
- Annette Yde, Moderniseringsstyrelsen

Jeg roser Lise Rønne. Hun er da noget af det sødeste og mest behagelige og professionelle jeg længe har mødt.”
- Pia Monrad, Casco Schönox Denmark A/S

Deltagerprofil

Receptionister, omstillingsmedarbejdere, kundeservicemedarbejdere og andre medarbejdere, der arbejder i frontlinie eller på anden måde er interesseret i emnet.

Talere

Lise Rønne >
Lise Rønne har, trods sine 37 år, stor erfaring fra mediebranchen. Siden 2002 har hun slået sine folder på skærmen – blandt andet i ungdomsprogrammet Boogie, Aftenshowet og som værtinde på Dansk Melodi Grand Prix, Eurovisionen samt Danmarks vel nok mest populære talentshow – X-factor. I dag er hun mor til tre og arbejder på Aftenshowet efter en tid som freelancer.
Chris MacDonald >
Chris er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere – og med god grund. Han har vundet prisen for årets motivator i både 2008 og 2009 samt vundet prisen for årets underviser og Danmarks bedste foredragsholder inden for sundhed og humor i 2010. Chris MacDonald er også især kendt for tv-programmerne “Chris på chokoladefabrikken,” “By på skrump,” “Chris på vægten” og “Chris på skolebænken” og senest ”U-turn”. Derudover er han en fast benyttet klummeskribent hos blandt andet Berlingske og BT. Chris er uddannet cand.scient. i Human Fysiologi ved Københavns Universitet og er skaber af konceptet “Strong Body – Strong Mind” og “Sundhed i Balance.” Chris MacDonald er født og opvokset i USA, men har boet i Danmark siden 1999.
Barbara Andersen >
Barbara er oprindelig uddannet Master i Human Resources Management and Development og arbejdede i mange år med rekruttering, personalestyring og uddannelse i FN’s Udviklingsprogram i København. Efter at være gået ned med stress blev hun meget optaget af, hvordan vi kan skabe overblik og overskud i vores liv, og hun uddannede sig derfor til Mastercoach i personlig effektivitet hos Dorthe Rindbo hos Rindbo & Co. De sidste tre år har Barbara arbejdet som coach og workshopleder hos Rindbo & Co., hvor hun hjælper både individuelle medarbejdere og teams i danske virksomheder og organisationer med deres personlige effektivitet. På dagen modtager I bogen, ”Travle kvinders guide til mere tid” skrevet af Dorthe Rindbo.
Michael Sjøberg>
Michael er tidliglere Gidselforhandler og har siden 1999 beskæftiget sig professionelt med krisekommunikation og kulturelt betinget konfliktløsning. Han er ekspert i kropssprogsanalyse og kandidat i statskundskab med speciale i kompleks risikostyring, krisekommunikation og strategisk håndtering af højt profilerede gidseltagninger. Han har været med til at grundlægge og implementere Forsvarets gidselhåndteringskoncept, hvor han blandt andet har undervist instruktører og efterretningsfolk i løgndetektion og kropssprogsanalyse. Derfor ved han alt om, hvad der skal til, for at fremstå troværdig.
Lars Ilsøe Mikkelsen>
Lars er sektionsleder på Teknologisk Institut og brænder for arbejdet med service, salg, ledelse og personlig udvikling. Lars har siden 1992 undervist på kurser inden for service, værdiskabende kommunikation og salg, og har igennem hele karrieren arbejdet med service og salg i praksis. Som underviser er Lars fuld af energi og nærvær, og har en uformel, humoristisk og direkte undervisningsform. Han arbejder meget ”hands on” og altid med afsæt i deltagernes hverdag, hvilket er deltagerens garanti for input og værktøjer, som kan bruges allerede dagen efter. Her oplever du teori i praksis og garanti for anvendelighed.
Michael Groser>
Michael er en medrivende, underholdende og engageret foredragsholder, underviser, forfatter og certificeret coach med mere end 20 års ledelses- og salgserfaring, inden han for mere end 17 år siden begav sig på den passionerede rejse, som han er midt i nu.

Sted

Taastrup
Teknologisk Institut - 25. oktober 2017
Gregersensvej
2630 Taastrup

Aarhus
Teknologisk Institut - 2. maj 2018
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C

Video

 

Rabat

Ved tre eller flere samtidige tilmeldinger fra samme virksomhed opnår i 10 % rabat.

Rabatterne kan ikke kombineres.

Afbestillingsbetingelser

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 14 dage før afholdelsen betales 15 % af konferenceafgiften. Fra dette tidspunkt betales det fulde beløb. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads til en kollega.

Konferenceprogram
 • Morgenmad med kaffe, te og kage
 • Indledning ved dagens konferencier og journalist Lise Rønne

  Lise Rønne, Journalist og tv-vært, DR

  Lise Rønne har, trods sine 37 år, stor erfaring fra mediebranchen. Siden 2002 har hun slået sine folder på skærmen – blandt andet i ungdomsprogrammet Boogie, Aftenshowet og som værtinde på Dansk Melodi Grand Prix, Eurovisionen samt Danmarks vel nok mest populære talentshow – X-factor. I dag er hun mor til tre og arbejder på Aftenshowet efter en tid som freelancer.

 • Service og værdiskabende kommunikation

  Lars Ilsøe Mikkelsen, Salgschef, Teknologisk Institut

  Hvad er forskellen på ”Vi lukker kl. 16.00” og ”Vi holder åbent til kl. 16.00”? Ingenting og så alligevel alt. Som receptionist kan du i høj grad være med til at sætte stemningen og forventningen overfor kunderne og kollegerne, så både du og virksomheden fremstår mere servicemindet – og der skal ikke altid så meget til. Lars Ilsøe Mikkelsen giver dig helt konkrete og lette værktøjer, der gør dig i stand til at skabe en følelse af nærvær og fleksibilitet – uden at du skal krænge din sjæl ud hver gang en kunde eller en gæst kommer ind ad døren. Ofte handler det bare om at vende dit budskab lidt på hovedet.

 • Interview ved Lise Rønne
 • Pause med kaffe, te og snacks
 • Er du for lækker - eller for latterlig? Opdag dine styrker og faldgruber med Enneagrammet

  Michael Groser, foredragsholder, underviser og forfatter, Michaelgroser.dk ApS

  Kender du følelsen af, at nogle mennesker kan være lidt irriterende eller svære at samarbejde med? Ofte handler det om, at de bare har en anden tilgang til tingene end du har. Gennem en introduktion til værktøjet Enneagrammet og de 9 typer, får du indsigt i, hvor forskellige vi er som mennesker. Og ingen er bedre end andre. Hør, hvad indsigt i Enneagrammet kan gøre for dig, så du får ny motivation og lyst til at blive den bedste udgave af dig selv. Samtidig er værktøjet en stor hjælp til bedre kommunikation og samarbejde. Du bliver inspireret, underholdt og rykket fra morgenstunden med dette oplæg.

  Inden konferencen får du mulighed for at undersøge din Enneagram-type.

 • Interview ved Lise Rønne
 • Frokost
 • Indtag receptionen – sådan øger du din troværdighed

  Michael Sjøberg, Ejer og adm. direktør, Human Advisor Group A/S

  Som virksomhedens ansigt udadtil er det nødvendigt at kunne træde i karakter og slå dine budskaber fast på en troværdig og imødekommende måde. Faktisk kan det sammenlignes med, at du som receptionist skal holde en tale foran publikum – hver dag! Få inspiration til at styrke din personlige gennemslagskraft i forhold til kunder, kollegaer, interne og eksterne samarbejdspartnere med. Det handler ikke bare om, hvad du siger, men i høj grad om måden du siger det på.

 • Interview ved Lise Rønne
 • Pause
 • Personlig planlægning

  Dorthe Rindbo, Rådgiver med speciale i personlig planlægning, Dorthe Rindbo

  Det ligger i receptionistens arbejdsbeskrivelse, at hverdagen er fuld af afbrydelser og ad-hoc opgaver – for vi bestemmer ikke selv, hvem der kommer på besøg i dag, eller hvor der er et vigtigt møde som måske kræver din opmærksomhed. Det kan være en enormt frustrerende arbejdsbetingelse – især hvis man også har andre arbejdsopgaver, der skal nås i løbet af dagen. Barbara Andersen er ekspert i effektive arbejdsvaner, og hun kommer her med de bedste tips til hvordan man arbejder proaktivt og bedst planlægger en dag fyldt med afbrydelser.

 • Interview ved Lise Rønne
 • Pause
 • Sådan forener man livskvalitet, trivsel og drivkraft til at skabe high-performance!

  Chris MacDonald, Motivator, inspirator og foredragsholder, Chris MacDonald

  For at trives skal vi også hjælpe andre med at trives. Ofte føler man, at man ikke har overskud til at være en god kollega, en god partner, en god forælder eller en god ven. Men faktisk er det lige omvendt. Hør, Chris komme med råd til hvordan vi får startet den gode spiral for os selv – og så med den ”bivirkning”, at vi samtidig glæder dem omkring os? Chris MacDonald tager dig med på en omfattende rejse og tager dig bag om videnskaben. Her bliver du præsenteret for Chris MacDonalds velværeteori og ”performance”-model, som er udviklet med rødder i menneskets biologi, psykologi, fysiologi og sociologi. Chris udforsker den tætte relation mellem livskvalitet, drivkraft, trivsel og ”high performance”. Det perfekte liv findes ikke, men Chris MacDonald giver dig inspiration til, hvordan du kan lære at nyde hverdagen.

 • Trådene samles af Lise Rønne
Vis hele programmet
Har du faglige spørgsmål til konferencen så kontakt
Andre kurser