Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

 • Gregersensvej 8
 • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
 • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
 • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • NordsøcentretPostboks 104
 • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Gammel Ålbovej 1
 • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
Nyt
1 dags konference

Den Store Samarbejdsdag

ER du bevidst om, hvordan du samarbejder bedst?Konferencen tager udgangspunkt i hvordan og hvorfor vi mennesker opfører os som vi gør. Du lærer nyt om persontype værktøjet, Enneagrammet, og får en indgående indsigt i, hvordan du bruger dit eget og andres kropssprog strategisk.

Formålet er, at skabe en gensidig forståelse på arbejdspladsen så I opnår et mere frugtbart og konstruktivt samarbejde og gør kommunikationen, såvel i private som i arbejdsmæssige situationer, mere optimal. Dit udbytte bliver, større tolerance, bedre relationer, færre konflikter, øget produktivitet og et inspirerende samarbejde; kort sagt, bedre trivsel og arbejdsglæde for alle.

Konferencens talere

Michael Groser

Michael Groser er en af Danmarks mest eftertragtede Enneagram foredragsholder. Han har en praktisk og “nede på jorden” tilgang til Enneagrammet, som præsenteres på en dynamisk, seriøs og engageret måde.

Jesper Bergstrøm

Jesper Bergstrøm er anerkendt ekspert i kropssprog og nonverbale signaler. Han er en passioneret og energisk underviser, der har gjort sig bemærket rundt omkring i landet med sine populære foredrag.

Begge har undervist i Danmark og Internationalt i mange år og er tillige kendt fra TV, fra bl.a. Go’ morgen Danmark.

Undervisningsformen er nærværende, to the point og særdeles underholdende. Den foregår gennem teori, gode eksempler fra hverdagen, anekdoter og praktiske øvelser. Du er garanteret en masse nye indsiger og viden, som du kan arbejde videre med så snart du er retur fra kurset.

Formålet med konferencen

Ny viden og indsigter som helt lavpraktisk og med det samme, styrker dine samarbejds- og kommunikative evner.

 • Værdifulde indsigter i Enneagrammets mange facetter og muligheder
 • Du styrker dine personlige og faglige kompetencer og bliver den attraktive medarbejder

Nyttig og letforståelig viden om, hvordan det ubevidste kropssprog har en markant betydning for de budskaber du sender og modtager.

 • Lær at afkode andres budskaber og bliv bevidst om dine egne ”signaler”
 • Fremstå tydelig og troværdig når du præsenterer dig selv og dine budskaber

Hvem bør deltage?

Niveauet for konferencen er for alle uanset fagområde eller jobprofil. Dagen er tilpasset alle der har lyst til at lære og praktisere excellent kommunikation. Deltag og mød andre kolleger der også ønsker at bruge sit fulde potentiale, både på job og privat.

Før konferencen

For at få det optimale udbytte af dagen, opfordres du til at undersøge din egen Enneagram person type, med Enneagram Type Indikatoren. Det tager ca. 15 minutter og er i sig selv en sjov og lærerig oplevelse. Du vil modtage et link, når du indkaldes til konferencen.

Ekstra BONUS! Du får udleveret Michael Groser’s spændende bestseller bog om Enneagram universet, “Enneagrammet i praXis”, samt Jesper Bergstrøms helt nye bog ”Smil dig glad” omhandlende tips og tricks til bedre at forstå kropssprog.

Vi glæder os, til at byde dig velkommen på denne lærerige dag hvor du møder kolleger på tværs af erhvervslivet.

Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser