Distance Learning - fjernundervisning

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

læring på distance

Distance Learning - fjernundervisning

Hvad er "Distance Learning" eller "fjernundervisning"?
"Distance Learning" er et begreb, som dækker over de produkter, vi kan tilbyde, som ikke nødvendigvis kræver din fysiske tilstedeværelse i vores undervisningslokaler - mange betegner det danske udtryk som "fjernundervisning". Det betyder, at du kan modtage undervisning foran din computer, tablet eller mobil på din arbejdsplads eller hjemme hos dig selv. Teknologisk Institut udbyder en lang række forskellige produkter, som netop er tilpasset og justeret bedst muligt efter dine præmisser. 

Online kurser
Med vores online kurser er det lettere, at deltage på kurser hvor og hvornår det passer dig, da I med et online kursus får adgang 24 timer i døgnet. Bemærk, at udbuddet indeholder forskellige typer af online kurser hvilket betyder, at der kan være forskel på hvor mange dage du har adgang til online kurset. Online kurserne er på enten dansk eller engelsk - men det kan du læse mere om på det specifikke kursus. Vi har også en del MOC On-Demand kurser, der er et Microsoft Official Curriculum (MOC) kursus.

Læs mere om vores "Online kurser"

Virtuelle kurser | Virtual Classrooms
På virtuelle kurser kan du nemt og tilgængeligt deltage på vores kurser og få den nyeste viden og kompetencer. Med den nyeste teknologi er det næsten som at være der selv, du skal blot have adgang til en computer og internet. De virtuelle kurser foregår live med en eller flere undervisere, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål før, under og efter kurset, præcis ligesom man også kan på fysiske kurser. Du får adgang til kursusmaterialet digital, og kan følge med på din computer. 

Læs mere om vores "Virtuelle kurser | Virtual Classrooms"

Webinarer
På Teknologisk Institut Uddannelse udbyder vi en lang række webinarer inden for en bred vifte af både faglige- og personlige emner. Du deltager på et webinar via en computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Fordelen er, at du kan tage det præcis hvor det passer dig. Undervejs i webinaret kan du chatte med de øvrige deltagere, samt stille direkte spørgsmål til underviseren/værten. 

Læs mere om vores "Webinarer"

Podcasts
TI Pod er en podcast fra Teknologisk Institut Uddannelse, der løbende giver både ny viden og faglig- samt personlig inspiration til både dit arbejds- og privatliv. Vi sætter fokus på forskellige emner inden for den brede vifte af områder, som du finder på Teknologisk Institut – både personlig udvikling, ledelse, projektledelse og IT. Gennem interviews med faglige eksperter får du både indblik i de nyeste trends, samt gode råd, tips og tricks, der kan hjælpe dig i dit arbejds- og privatliv. Podcasten er gratis og kan findes her på siden eller i iTunes. Du kan også søge på TI Pod i din foretrukne podcast-app.

Læs mere om vores "Podcasts"

Læringsserier
Med Teknologisk Instituts læringsserier får du tilsendt inspirerende og værdiskabende materiale på din mail, som omhandler et bestemt emne du gerne vil vide mere om! Vi tilbyder læringsserier inden for konflikthåndtering, præsentationsteknik og formidling, personlig effektivitet samt trivsel og arbejdsglæde.

Læs mere om vores "Læringsserier"