Distance Learning - fjernundervisning

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

læring på distance

Distance Learning - fjernundervisning

Hvad er "Distance Learning"?

"Distance Learning" er et begreb, som dækker over de produkter, vi kan tilbyde, som ikke nødvendigvis kræver din fysiske tilstedeværelse i vores undervisningslokaler - på dansk også betegnet som "fjernundervisning".

Det betyder, at du kan modtage undervisning foran din computer, tablet eller mobil uanset om du er på din arbejdsplads eller hjemme hos dig selv. 

Virtuel og online kompetenceudvikling

Tekologisk Institut tilbyder både virtuelle og online kurser, så du kan udvikle dine kompetencer, fra hvor du vil. 

infografik

Læs om vores virtuelle og online kursusmuligheder nedenfor: 

Virtuelle kurser

De virtuelle kurser foregår live med en eller flere undervisere, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål før, under og efter kurset, præcis ligesom man også kan på fysiske kurser.

Online kurser

Med vores online kurser er det lettere, at deltage på kurser hvor og hvornår det passer dig, da du med et online kursus får adgang 24 timer i døgnet.

Inspirerende indhold

Tekologisk Institut tilbyder en række af inspirerende indhold, som ikke koster noget. Du kan både deltage på vores webinarer, lytte til vores podcast og hente vores læringsserier.

infografik

Læs mere om de enkelte tilbud nedenfor: 

Læringsserier

Med Teknologisk Instituts læringsserier får du tilsendt inspirerende og værdiskabende materiale, som omhandler et bestemt emne du gerne vil lære mere om. Vi tilbyder læringsserier inden for konflikthåndtering, præsentationsteknik og formidling, personlig effektivitet samt trivsel og arbejdsglæde.

Webinarer

På Teknologisk Institut Uddannelse udbyder vi en lang række webinarer inden for en bred vifte af både faglige- og personlige emner. Du deltager på et webinar via en computer, mobil eller tablet med adgang til internettet præcis hvor det passer dg. Undervejs i webinaret kan du chatte med de øvrige deltagere, samt stille direkte spørgsmål til underviseren. 

Podcasts

TI Pod er en podcast fra Teknologisk Institut Uddannelse, der løbende giver både ny viden og faglig- samt personlig inspiration til både dit arbejds- og privatliv. Vi sætter fokus på forskellige emner inden for den brede vifte af områder – både personlig udvikling, ledelse, projektledelse og IT, samt får gode råd, tips og tricks, der kan hjælpe dig i dit arbejds- og privatliv.