Kurser

DNA-sekventering i fødevarevirksomheder – gratis webinar den 18. august 2021 kl. 9.30-10.15

Hvordan fungerer DNA-sekventering, hvad kræver metoden, og vigtigst, hvad er fordelene for en fødevarevirksomhed ved at benytte DNA-sekventering?

Vi sætter fokus på DNA-sekventering og dens potentiale i bl.a. proceskontrol, forureningssporing og hygiejneovervågning i fødevarevirksomheder og kommer ind på følgende:

  • Introduktion til DNA-sekventering.

  • DNA-sekventering som redskab til proceskontrol og sporing af bakterier.

  • Værdien i at kende sin husflora.

  • Udfordringerne i forhold til at implementere og benytte metoden.

  • Fordele og ulemper i forhold til de nuværende mikrobielle analyser.

Webinaret er blevet til med finansiel støtte fra Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen under Uddannelses- og Forskningsministeriet.

 
Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på