Kurser

Billede der illustrerer kurset

Dynamics 365FO Supply Chain Management

Få maksimal udbytte ud af din investering i uddannelse, når det handler om styre og optimere flowet af materialer/produkter/tjenester fra leverandør til kunde. Vi dækker hele forløbet: indkøb, lagerstyring, planlægning, produktion, salg m.m.

Hos Teknologisk Institut tilbyder vi både rollebaseret undervisning for brugere, og intensiv undervisning målrettet superbrugere og konsulenter, der ønsker at opnå certificering.
Vores undervisere er de bedste i markedet og højt specialiserede indenfor Dynamics 365 FO.

Læs mere

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations

Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations er verdens ledende ERP-system og Teknologisk Institut er ledende inden for kurser i programmet. Dynamics 365 indeholder mange forskellige områder og funktioner, men her har vi netop samlet de ting der er vigtige for dig, der arbejder med Supply Chain Management.

Kurserne giver dig en unik mulighed for at dygtiggøre dig inden for netop dit område samtidigt med at du bliver et stærkere aktiv for din organisation. Vores undervisere er de bedste i markedet og højt specialiserede indenfor Dynamics 365 FO. Vi anvender kursusmaterialer med meget hands-on og praktiske eksempler fra dagligdagen.