Kurser

Effektiv procesledelse, der virker

Bliv bedre til at lave enkle og effektive gruppeprocesser, der involverer og engagerer alle deltagerne på samme tid.

Enkelt, lige-på og helt konkret

Kurset introducerer jer til Liberating Structures (LS): En meget lige-på tilgang til procesledelse, der fokuserer på at gøre det så enkelt som muligt for alle deltagerne i en gruppeproces at bidrage til at nå processens mål.

Udbytte

I bliver introduceret til teorien bag LS, og I får praktisk erfaring med helt konkrete LS- metoder, I kan bruge til at lave effektive og engagerende gruppeprocesser i jeres eget arbejde.

Der er 33 konkrete LS-metoder. De kan kombineres på alle mulige måder, og de kan bruges til alt muligt. For eksempel til at:

  • Dele ideer, erfaringer og viden
  • Få sparring på konkrete udfordringer
  • Idéudvikle og identificere løsninger på problemer
  • Evaluere og designe projekter og arrangementer
  • Gøre status, udvikle strategier og planlægge

Alle 33 LS-metoder er online helt gratis. Både på en hjemmeside og i en app. Det gør det endnu nemmere for jer at bruge dem efter workshoppen. Og når I først har prøvet en håndfuld og er fortrolige med tilgangen, er I mere end klar til at kaste jer ud i resten på egen hånd.

Målgruppe

Relevant for alle virksomheder, institutioner og organisationer, som gerne vil blive bedre til at lave enkle og effektive gruppeprocesser, der engagerer og involverer alle deltagerne. Fra det ugentlige afdelingsmøde til den årlige strategiproces. Minimumsantal er sat til 10 for at få sat de rette processer i gang.

Form

Fordi det er den bedste måde at lære metoderne at kende på, foregår det meste af kurset ved, at I prøver LS på egen krop. Vi bruger metoderne til at arbejde med emner, der er relevante for jer; hvordan jeres egne gruppeprocesser fungerer og/eller de aktuelle problemstillinger, I arbejder med. I afprøver metoderne i fællesskab, så det er nemt for at bruge, lige så snart kurset er slut.

Underviser

Lasse laver procesledelse, konflikthåndtering og projekter, der hjælper mennesker med at samarbejde, samskabe og sameksistere. Lasse er uddannet antropolog, systemisk procesleder, konfliktvejleder og konfliktmægler. Han har arbejdet med procesledelse og konflikthåndtering siden 2010. I det offentlige, i private virksomheder og i civilsamfundsorganisationer – også internationalt. Lasse bruger hele tiden ’Liberating Structures’, når han selv laver workshops, seminarer og andre gruppeprocesser. Fordi det virker!

Se vores øvrige kurser i ledelsesværktøjer

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på