Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

 • Gregersensvej 8
 • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
 • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
 • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • NordsøcentretPostboks 104
 • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Gammel Ålbovej 1
 • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Effektivt Web-banner Design

Lær, hvordan du tiltrækker kunder og får flest klik. På kurset bliver du introduceret for nye værktøjer i Photoshop der automatiserer dit workflow. Du vil lære at skabe animerede bannere i HTML5. Bannere i mange variationer og størrelser bliver en leg, og ændringer har du intet imod – for strukturen har du helt styr på efter dette kursus.

Kurset “Effektivt Web-Banner Design” viser hvilke visuelle og psykologiske elementer der skal til, for at netop de bannere du udarbejder får flest klik. Ved at besvare spørgsmålene Hvad, Hvordan, og Hvorfor har du grundelementerne til at skabe et design, der tiltrækker opmærksomhed og som får kunden til at reagere.

Forudsætninger

For at deltage på kurset anbefaler vi, at du arbejder med Photoshop til daglig og kender til de grundlæggende funktioner i programmet. Vi arbejder med værktøjer og funktioner fra den nyeste version af Creative Cloud, hvilken du bør have adgang til, for at få mest ud kurset

Deltagerprofil

Alle Photoshopbrugere med adgang til Creative Cloud kan deltage.

Indhold

På kurset lærer du at forstå, hvordan du sammensætter et banner så det kommunikerer godt. Derudover lærer du at designe det, så det får mange klik. Du lærer også at arbejde effektivt i Photoshop – for det er der brug for, når du skal producere mange bannere. Efter kurset kan du endda også udarbejde animerede bannere i HTML5 format med Adobe Animate CC, som du også får en introduktion til.

Bannere der virker – forstå psykologien og designet bag et effektivt banner
 • Ved at kunne besvare spørgsmålene Hvad, Hvorfor og Hvordan – har du elementerne til at skabe et effektivt banner, der fanger brugerens interesse. Langt de fleste bannere bliver ignoreret. Det er din opgave som designer at skabe et banner, der leverer det rette budskab, og som får brugeren til at tage handling. På kurset gennemgår vi, hvordan du gør.
Bliv klar til en digital fremtid
 • Med de nye smarte funktioner i Photoshop, som eksempelvis Smart-Object og Generator, vil du være langt foran på det digitale marked, hvor det forventes, at du hurtigt kan levere mange bannere, der er kompatible med alle platforme. Med en strømlinet arbejdsproces slipper du for at spilde tid på at klippe, beskære og eksportere separat, fordi Photoshops nye funktioner og værktøjer gør det muligt at gøre det hele på den halve tid.
Brug animerede bannere med omtanke
 • Når du bygger animerede bannere op, kan det både gå godt og det kan gå galt. Der er bestemt tale om digital takt og tone, som du bør overholde. Vi lærer dig, hvor grænsen går imellem et animeret banner, der skaber opmærksomhed og et animeret banner, der forvirrer mere end det forklarer.
Automatiseret workflow i Photoshop
 • Producer bannere til forskellige faser af brugerens beslutningsproces. Med linked smart-object kan du skabe et struktureret workflow, der effektivt gør dig i stand til at ændre knapper, tekst og budskaber hurtigt og nemt. Med Photoshops nye funktioner sparer du tid både i opbygningsfasen og du kan lynhurtigt levere flere forslag og variationer af et banner. Rettelser og ændringer kan også klares med et klik. Vi viser dig alle de smarte teknikker.
Eksporter filer automatisk med ny funktion i CC funktionen
 • “Generator” gør det muligt at ændre filens format, blot ved at ændre dens titel. Du slipper derfor for det besværlige arbejde med at kopiere, beskære og eksportere hvert lag manuelt. Med få greb kan du ændre formatet til JPG, PNG eller GIF og eksportere filerne automatisk til en seperat mappe, hvor alle ændringer bliver opdateret automatisk.
Animerede bannere i HTML5
 • Du lærer også hvordan, du skaber animerede bannere i Animate CC. Ved hjælp af skabeloner kan du nemt og effektivt skabe animerede bannere til alle digitale formater. Animate CCs smarte og strømlinede funktioner gør det muligt at skabe animerede banner allerede fra dag 1 – uden brug af kode.
Gør dit print grafik til online grafik
Kurset giver dig en god værktøjskasse til nemt og effektivt at producere online grafik og bannere til mange formål. E-mail, Google Banner Netværk, social media, online annoncering osv. Du får også masser af tips og tricks til, hvordan du tager eksisterende grafik-elementer fra InDesign samt andre programmer og nemt får dem over i Photoshop og gjort klar til online medier.

Underviser

Teknologisk institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne. Et certificeret kursus sikrer dig læring i de rigtige produktionsmetoder og mest optimal udnyttelse af programmet.


Har du faglige spørgsmål så kontakt