Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Effektivt Web-banner Design

Hvilke visuelle og psykologiske elementer skal der til, for netop de bannere du udarbejder får flest klik, det bliver gennemgået og hvordan du sammensætter et banner, så det kommunikerer rigtigt. Derudover lærer du at designe det, så det få mange klik. Vi analyser GIF-animationer og du ser, hvordan du kan være kreativ med mediet.

Du bliver introduceret for nye værktøjer i Photoshop, der automatiserer dit workflow. Bannere i mange variationer og størrelser bliver en leg, og ændringer har du intet imod – for strukturen har du helt styr på, efter dette kursus.

Vi viser, hvordan du kan ændre en video til en GIF-animation, så du f.eks. kan inkludere en videoteaser på din hjemmeside, som skaber blikfang. Du lærer at opbygge GIF-animationer til forskelligt brug i Photoshop, og du får svar på, hvad der gør en GIF interessant, og hvorfor den er værd at benytte i eksempelvis content marketing.

Forudsætninger

For at deltage på kurset anbefaler vi, at du arbejder med Photoshop til dagligt og kender til de grundlæggende funktioner i programmet.

Vi arbejder med værktøjer og funktioner fra den nyeste version af Creative Cloud, hvilken du bør have adgang til, for at få mest ud kurset.

Indhold
Forstå psykologien og designet bag et effektivt banner
Ved at kunne besvare spørgsmålene Hvad?, Hvorfor? og Hvordan? har du elementerne til at skabe et effektivt banner, der fanger brugerens interesse. Langt de fleste bannere bliver ignoreret, og det er din opgave som designer at skabe et banner, der leverer det rette budskab, og får brugeren til at tage handling. På kurset gennemgår vi, hvordan du gør.
Automatiseret workflow i Photoshop
Producér bannere til forskellige faser af brugerens beslutningsproces. Med Smart-Objects kan du skabe et struktureret workflow, der gør dig i stand til at ændre knapper, tekst og budskaber hurtigt og nemt. Med Photoshops nye funktioner sparer du tid i opbygningsfasen, og du kan lynhurtigt levere flere forslag og variationer af et banner. Vi viser dig alle de smarte teknikker.
Eksporter filer automatisk
Generator i Photoshop gør det muligt at ændre filens format, blot ved at ændre dens titel. Du slipper derfor for det besværlige arbejde med at kopiere, beskære og eksportere hvert lag manuelt. Med få greb kan du ændre formater til JPG, PNG eller GIF og eksportere filerne automatisk til en separat mappe, hvor alle ændringer bliver opdateret automatisk.
Gør dit print grafik til online grafik
Kurset giver dig en god værktøjskasse til nemt og effektivt at producere online grafik og bannere til mange formål. E-mail, Google Banner Netværk, social media, online annoncering osv. Du får også masser af tips og tricks til, hvordan du tager eksisterende grafik-elementer fra f.eks. Illustrator, nemt får dem over i Photoshop og gjort klar til online medier.
GIF animationer fra Photoshop
Det er ikke svært at lave en GIF animation i Adobe Photoshop. Med ganske få af programmets værktøjer kan du lave mange typer af GIF-animationer. Vi kommer med en gennemgang af, hvordan en GIF-animation sættes sammen i Photoshop.
Video- og typografiske GIF’er
Vi får et udsnit fra en video til at gentage sig selv og laver GIF-animationer med tekster. GIF-animationer er perfekte til tekst!

Underviser

Teknologisk Institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne. Et certificeret kursus sikrer dig læring i de rigtige produktionsmetoder og mest optimal udnyttelse af programmet.

Har du faglige spørgsmål, så kontakt: