Få et godt overblik over de forskellige krav, der stilles til fødevareemballage. På kurset dykker vi bl.a. ned i kravene til emballagers primære funktionalitet, såsom mekanisk styrke, barriereegenskaber, brugsegenskaber m.m. Derudover ser vi nærmere på lovkravene til emballagers sundheds- og miljømæssige kvalitet.
Kravene til fødevareemballage er stigende i disse år. Derfor er det vigtigt, at alle virksomheder, der sælger eller anvender emballage til fødevarer, følger med og holder styr på de mange lovkrav, der er. På dette kursus bliver du opdateret på den nyeste viden inden for området.
Kurset er bl.a. relevant for emballageindkøbere og -teknikere, salgskonsulenter og andre med faglig interesse inden for fødevareemballage.
Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære
Kursusbevis
Erfaren underviser
Maks. 12 deltagere
Fuld forplejning
Materiale på dansk
Undervisning på dansk
Gratis parkering
Kurset omhandler emner som:
Et godt kursus der kommer omkring de forskellige emballage muligheder, lovgivning og fremtiden.- Katja Kragh Easyfood A/S
Undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser. Endvidere er der rundvisning i Emballage-laboratoriet.
Der ydes 12,5 % rabat til medlemmer af Plast og Emballage.
Helle er seniorkonsulent og civilingeniør. Helle har erfaring fra levnedsmiddelindustrien og den kemiske industri. Til daglig arbejder Helle med udvikling, rådgivning og prøvning af emballage til fødevarer.
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk
Teknologisk Institut er ikke alene et velkendt dansk teknologisk serviceinstitut, der i mere end 100 år har været de små og mellemstore virksomheders foretrukne kild...
Læs mere