Kurser

1 dags kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Emballering af fødevarer

28. september 2022 Aarhus
DKK  4.999
ekskl. moms
Nr. 54019 P
4,2
Fremragende
6 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Få et godt overblik over de forskellige krav, der stilles til fødevareemballage. På kurset dykker vi bl.a. ned i kravene til emballagers primære funktionalitet, såsom mekanisk styrke, barriereegenskaber, brugsegenskaber m.m. Derudover ser vi nærmere på lovkravene til emballagers sundheds- og miljømæssige kvalitet.

Bliv opdateret på de mange krav til fødevareemballage

Kravene til fødevareemballage er stigende i disse år. Derfor er det vigtigt, at alle virksomheder, der sælger eller anvender emballage til fødevarer, følger med og holder styr på de mange lovkrav, der er. På dette kursus bliver du opdateret på den nyeste viden inden for området.

Deltagerprofil

Kurset er bl.a. relevant for emballageindkøbere og -teknikere, salgskonsulenter og andre med faglig interesse inden for fødevareemballage.

Udbytte

  • Bliv opdateret på reglerne for fødevareemballage
  • Bliv klogere på, hvilke krav der stilles til bl.a. mekanisk styrke, barriereegenskaber, brugsegenskaber m.m.
  • Få et indblik i de specifikke lovkrav, der stilles til emballages sundheds- og miljømæssige kvalitet

Det får du på kurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Materiale på dansk

Materiale på dansk

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

På dette kursus vil der højest være MAKS DELTAGERE pr. hold.

Maks. 12 deltagere

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

Tæt på kursusstedet er der gratis parkering.

Gratis parkering

Indhold

Kurset omhandler emner som:

  • Fødevarers krav til emballagen
  • Emballagematerialers egenskaber - bl.a. barriereegenskaber
  • Fødevarekontaktmaterialer
  • Emballagen i den cirkulære økonomi - Affaldsdirektivet, Emballagedirektivet og Engangsplastdirektivet

Anmeldelser af Emballering af fødevarer

4,2
 
Fremragende Baseret på 6 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.
Fremragende
Meget godt
Udmærket
Mindre godt
Ikke godt
Et godt kursus der kommer omkring de forskellige emballage muligheder, lovgivning og fremtiden.
 - Katja Kragh Easyfood A/S

Form

Undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser. Endvidere er der rundvisning i Emballage-laboratoriet.

Bemærkninger

Der ydes 12,5 % rabat til medlemmer af Plast og Emballage.

23340
Underviser

Helle Allermann

Helle er seniorkonsulent og civilingeniør. Helle har erfaring fra levnedsmiddelindustrien og den kemiske industri. Til daglig arbejder Helle med udvikling, rådgivning og prøvning af emballage til fødevarer.

Vælg dato

Aarhus
28. september 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Vil du vide mere?

International UN-certificering af emballager til farligt gods – Udføres som one-stop shopping på Teknologisk Institut

Teknologisk Institut er ikke alene et velkendt dansk teknologisk serviceinstitut, der i mere end 100 år har været de små og mellemstore virksomheders foretrukne kild...

Læs mere