Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Energy Digital Days 2020

Digitaliseringen præger byggeri og industri for tiden. IoT er over os og det er en udfordring at følge med på kompetence og anvendelse af de nye komponenter og systemer.Kom og besøg os på messen Energy Digital Days 2020 hos Teknologisk Institut i Taastrup den 15. september, hvor vi åbner vores laboratorier og stiller vores eksperter til rådighed. Vi har også besøg af den store demo-truck fra RS-Components, hvor du kan se nyt om udviklingen på komponentmarkedet.

Fra kl. 10.00 og frem er der åbent for tilmelding til dagens rundture, som varer en lille time. Du finder pulten for indskrivning i området ved Teknologisk Instituts EnergyFlexHouse, hvor udstillingsbilen fra RS-Components også er placeret. Rundturen tager dig med på besøg i Motorlaboratoriet, Emhættelaboratoriet, Indeklimalaboratoriet og AHU-laboratoriet, hvor de store ventilationsaggregater bliver testet efter internationale normer, inden de sættes i drift ude på byggepladsen. Der starter en rundtur hver time, med maks. deltagelse af 10 personer pr. tur. Sidste rundtur starter kl. 14.00 og slutter kl. 15.00 (som også er det tidspunkt, hvor messen slutter).

Der vil være mulighed for at høre indlæg om hvordan man bliver del af et udviklingsprojekt og dermed kan få sine idéer til nye produkter og ydelser realiseret med støtte fra de fonde og puljer, som Teknologisk Institut har erfaring med.

Du kan møde forretningslederen for Kurser og Temadage og få indblik i de nye kurser, der er på vej indenfor det digitale område.

Og du kan se de seneste forsøgsopstillinger med solceller og varmepumper, som i samspil med et husstandsbatteri kan sikre en bæredygtig energiforsyning, og få en snak med de specialister, der har medvirket i forsøget.

Digitale systemer kan udnytte trådløse signaler (Internet-of-Things) og der kan tilføjes cloudløsninger med algoritmer og kunstig intelligens, der gør livet lettere for brugerne. Mange komponenter skal arbejde sammen.

Nogle af komponenterne kan ses på udstillingen hos RS-Components, og hvordan de bygges sammen kan du lære noget om på kurser og i projekter på Teknologisk Institut.

Downloads
Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på