Kurser

Billede der illustrerer kurset

Exchange Server kurser

Øg dine kompetencer inden for Microsoft Exchange Server med et kursus hos Teknologisk Institut.

Vi tilbyder forskellige kurser, hvor du bl.a. lærer at installere, konfigurere og tage backup af alle aspekter af Exchange.

Derudover får du viden og indsigt i de vigtigste elementer til at konfigurere, administrere og monitorere din virksomheds mailsystem i Exchange Server og Exchange Online.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Exchange Server.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

   Exchange - gif

   Hvad er Exchange Server?

   Microsoft Exchange Server er et samlet system, som håndterer mail, kontakter, kalendere, mødeplanlægning, opgaver mm. Du har med denne løsning adgang til platformen, hvad enten du er på kontoret, hjemme eller på farten. Systemet sørger automatisk for at synkroniserer dine handlinger, således de er tilgængelige på alle dine enheder. Platformen giver dig og dine kollegaer muligheder for at dele kalendere mellem jer, hvilket giver mulighed for et mere effektivt samarbejde. Forudsætningen for at anvende Exchange Server er, at du har internetadgang.

   Microsoft Exchange Server er en skalerbar løsning, som giver mulighed for at skrue op og ned for pladsbehovet løbende. Det vil sige, at hvis medarbejderantallet enten stiger eller falder, kan I ændre på dette, således I kun betaler for det antal konti I benytter.

   Data lagres i et eksternt datacenter, hvilket gør Exchange Server til en stabil løsning, hvor der foretages automatisk backup dagligt. Fordelen er derved, at der ingen vedligeholdelse er af hverken hardware eller software.

   Exchange Server kursus

   På et Exchange Server-kursus hos Teknologisk Institut lærer du, hvordan du installerer, administrerer, konfigurerer, implementerer avancerede services samt tager backup i Exchange Server.