Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Exploring The Future - VR, AI og Machine Learning

Tilmelding

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  8.499
ekskl. moms
Nr. 90203 P

Få et overblik over alle de teknologiske fremskridt, der er sket inden for AI, Machine Learning og Virtual Reality, og hvilke muligheder teknologierne kan bidrage med i din organisation. Udviklingen har gjort teknologierne mere tilgængelige og mere anvendelige, og de flyder ud i flere og flere kroge af vores arbejde. Kurserne er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kurserne i 365 dage.

Online kursus

Introduktion

Denne kursuspakke dækker de vigtigste aspekter af kunstig intelligens (AI), Machine Learning og Virtual Reality (VR). Du vil blandt andet lære at genkende forskellige former for kunstig intelligens, teknikker til at opbygge kunstigt intelligente systemer, samt at fejlfinde diverse problemer som kunstig intelligens og Machine Learning processer kan støde på. Derudover vil du få en introduktion til Virtual Reality, hvordan man designer Virtual Reality apps i Unity, GoogleVR og Unreal, samt hvilke problematikker man kan støde på i forbindelse med udviklingen af applikationer.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der arbejder som softwareudvikler, ingeniør eller IT-professionel, men du kan også sagtens deltage hvis du bare har en interesse for AI, Machine Learning og VR.

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Exploring Virtual Reality
  • Bliv introduceret til Virtual Reality (VR) og VR-miljøet. Du lærer at skabe VR-apps med Unity, lærer om interface i VR, GoogleVR og Unreal.
Exploring Artificial Intelligence
  • Lær om Artificial Intelligence (AI) og de forskellige læringsprocesser du bør kende til. Du bliver bl.a. introduceret til de forskellige problemer der kan opstå og hvordan du håndterer dem.
Exploring Machine Learning
  • Bliv introduceret til Machine Learning (ML) og lær bl.a. om de forskellige læringsmodeller. Du bliver bl.a. introduceret til begreber som Neural Networks, Unsupervised Learning og Supervised Learning.

 

Tidsforbrug

Hele kursuskollektionen indeholder 21 moduler og kan gennemføres på ca. 15 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kursus til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Vil du vide mere?

5 ting du bør vide om Machine Learning

På baggrund af algoritmer kan computeren nu lære at identificere mønstrer i data, for derefter at lave forudsigelser ud fra disse data. Bliv klogere på Machine Learn...

Læs mere
 

Hvad kan Machine Learning? Og hvordan kan du anvende det?

Machine Learning er et felt inden for datalogi, hvor der arbejdes med at gøre computere i stand til at ”lære” og progressivt forbedre deres læring og res...

Læs mere