Få 5 tips til grafisk design for ikke-grafikere!

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Få 5 tips til grafisk design for ikke-grafikere

Få 5 tips til grafisk design for ikke-grafikere!

1 min.

Kan du tale grafik? I stedet for bare at omtale et design som ”forretningsagtigt”, ”elegant” eller ”brugervenligt” kan du få en referenceramme til at vurdere, hvad der skaber et visuelt indtryk. Her er 5 tips til bedre grafiske resultater:

  • Hold dig til maks. 3 skrifttyper.
  • Brug skrifttyper som f.eks. Arial, hvis du ønsker et moderne, nutidigt udtryk og Times New Roman, hvis du ønsker et konservativt, traditionelt udtryk.
  • Udnyt mængden af luft mellem elementer for at indikere sammenhænge - nærhed viser sammenhæng, afstand viser at noget ikke hører sammen.
  • Overvej om materialet kan gøres mere tilgængeligt ved at dele større mængder tekst i mindre bidder.
  • Tilpas den visuelle kommunikation så den repræsenterer dig som afsender, appellerer til den ønskede modtager og formidler budskabets indhold.

 

 

Vil du vide mere?

Vil du lære at udnytte din kreativitet fuldt ud. På kurset 'Optimér virksomhedens grafiske kommunikation - for ikke-grafikere' får du værktøjer og inspiration til at skabe nye og anderledes kreative grafiske produkter - tryksager som website - der kommunikerer endnu bedre og ser mere professionelle ud.