Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Få styr på robotteknologi

Udvid din produktionstekniske horisont med et kursus, der klæder dig på til at tale og forstå robotternes sprog - og to virksomhedsbesøg, som giver indblik i praktiske erfaringer med automatisering.

Kom med, når ROBOTT-NET - et netværk af de ledende robotteknologiske serviceinstitutter i Europa - inviterer dig på to-dages ledelseskursus og virksomhedsbesøg.

Dag 1 gør dig klogere på forandringsledelse, og hvordan du kan gøre din virksomhed parat til den udfordring, det er at automatisere. Du får indsigt i, hvilke veje du kan gå for at opbygge de rigtige kompetencer gennem kurser, uddannelser og sparring.

Dag 2 byder på virksomhedsbesøg hos Danfoss Drives i Gråsten og Linak i Guderup på Als arrangeret i samarbejde med DIRA. Her vil du få et spændende indblik i deres praktiske erfaringer med automatisering.

Den internationale koncern Danfoss er en førende leverandør af energieffektive og innovative løsninger med 26.000 medarbejdere og kunder i mere end 100 lande.

Og hvis du stikker hovedet ned under det nærmeste hæve-sænke-skrivebord, vil du højst sandsynligt finde navnet Linak. Det er nemlig navnet på den sønderjyske producent og globale markedsleder af elektrisk lineær aktuatorteknologi, som f.eks. også bruges til senge på hospitaler verden over.

Begge virksomheder har fået en såkaldt voucher gennem ROBOTT-NET, som har givet dem lettere adgang til højteknologiske løsninger og dygtige roboteksperter uden for de danske grænser.

Til virksomhedsbesøget kan du høre mere om, hvordan EU-midler har hjulpet henholdsvis Danfoss med at finde og teste velegnede teknologier til automatiseret montage, der virker i virkelige produktionsmiljøer, og Linak med at automatisere sin produktion med kollaborative robotter.

Det er en forudsætning, at du har deltaget i ledelseskurset for at komme med på virksomhedsbesøget.

Se et mere detaljeret program for de to dage i nedenstående dokument.

BEMÆRK: Der vil blive taget fotos og video på dagen til ekstern kommunikation af arrangementet. Ved deltagelse accepterer du dette.

Downloads
Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser