FAQ - Virtual Classrooms

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

FAQ - Virtual Classrooms

Hvad er et virtual classroom-kursus?
Et virtual classroom-kursus foregår via internettet fra din egen computer. Kurset afholdes gennem vores samarbejdspartner i England. Kurset foregår live via GoToMeeting med engelsktalende underviser, hvor du kan stille spørgsmål, deltage i diskussioner og lave hands-on lab øvelser.

Hvorfor skal jeg vælge et virtual classroom-kursus?
Der kan være flere fordele ved at vælge et virtual classroom-kursus:

  • Få adgang til kurset hjemmefra, dit arbejde eller hvor som helst med internetadgang
  • Møde kursusdeltagere fra hele verden
  • Spar tid og udgifter til transport og evt. hotelovernatning.
  • Kurser af høj kvalitet, og et større udvalg af kurser

Hvordan tilgår jeg selve undervisningen?
Kurset foregår på din egen computer via GoToMeeting. Før kursusstart vil du blive kontaktet for at teste forbindelsen og sikre, alt er i orden. Du vil herefter modtage login instruktioner til kurset. GoToMeeting kræver at du selv registrerer dig via det link, du får tilsendt inden kursusstart. Du skal oplyse dit navn og e-mailadresse. Al kommunikation vil foregår via den oplyste e-mailadresse.

Hvordan kan jeg høre underviseren og de øvrige deltagere?
Kurset foregår i særlige undervisningslokaler, som er tilpasset den virtuelle undervisning. Lokalet er udstyret med to-vejs speaker og mikrofonsystem, som gør at du kan høre underviseren og deltagerne, og de kan høre dig. Du vil få tilsendt et særligt headset før kursusstart.

Hvordan kan jeg se lokalet?
Undervisningslokalet er udstyret med webcam, og når du logger dig ind kan du se lokalet. Hvis du selv har webcam, kan du vælge at introducere dig selv til underviseren og de øvrige deltagere, men det er op til dig.

Hvordan kan jeg se whiteboardet?
Undervisningslokalet er også udstyret med eBeam, som er et elektronisk whiteboard, så du hele tiden kan se, hvad der skrives på whiteboardet.

Hvordan får jeg adgang til hands-on labs?
På kurset benyttes GoToMyPC, et fjernundervisningssoftware, som giver mulighed for ved hjælp af remote funktionen at koble din PC op til undervisningslokalet. Inden den første øvelse vil underviseren give dig adgang og oplyse, hvordan du logger dig ind. Under øvelserne har du selvfølgelig mulighed for at få hjælp fra underviseren. Du vil efter kurset have adgang i 4 uger til relevant videomateriale og Key Learning Points, som giver dig mulighed for at gentage det lærte og styrke din læring.

Hvilket sprog afholdes de virtuelle kurser på?
Kursus og kursusmateriale er på engelsk.

Hvilke tekniske krav er der?
Læs mere om, hvilke tekniske krav der stilles til din computer

Hvilke kurser afholdes som virtual classroom-kurser?
Du kan se alle vores virtual classroom-kurser på følgende side. Søgte du et andet virtual classroom-kursus, så kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Tilbage til "Virtuelle kurser | Virtual Classrooms" >>