Fif til begynderen som skal arbejde med grafiske virkemidler

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Fif til begynderen som skal arbejde med grafiske virkemidler

Er du træt af plancher som skal renskrives og referater der aldrig bliver læst? Så lær at arbejde med grafiske virkemidler og lær at tegne selvom du ikke kan tegne.

Grafisk facilitering er et effektivt værktøj til at skabe fælles forståelse ved at forenkle kompliceret indhold til et sprog, alle forstår. Styrken ved grafisk facilitering er netop, at du med enkle billeder og ikoner kan formidle komplekse problemstillinger og data, så det let forstås.

Hvis du ikke har kendskab til begreberne inden for grafisk facilitering, kan du her få en række fif til arbejdet med grafiske virkemidler:

Få en række tips til grafisk facilitering for begyndere

Vil du lære mere om grafiske virkemidler og facilitering, kan du på kurset "Grafisk facilitering - grundlæggende tegneteknik" få indblik i hvordan grafisk facilitering kan benyttes som et effektivt værktøj til at skabe fælles forståelse, ved at forenkle kompliceret indhold til et sprog, alle forstår.