Fleksibel IT-læring

Charlotte  Heimann

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 47.

Fleksibelt-IT

Fleksibel IT-læring

Teknologisk Instituts koncept, Fleksibel IT-læring, er tilrettelagt til at give dig de bedste rammer for optimal læring, så du får mest muligt ud af dit kursus.Fleksibel-IT-læring_logo6

Fordele ved Fleksibel IT-læring:

  • Opdelt kursusforløb: Forløbet er opdelt i 2 moduler samt et online modul, så der tages hensyn til din travle hverdag, og du får tid til selvstudie og refleksion.
  • Ekstra online undervisning: På online modulet af en times varighed, får du mulighed for at få svar på spørgsmål og eventuelt gennemgået ekstra emner.
  • Fokus på praksisnær viden: Undervisning og opgaver fokuserer på den praksisnære viden, som understøtter din forståelse og forankring af den nye viden.
  • Varieret kursusmateriale: Kursusmaterialet er en kombination af MOC-materiale, Microsoft Press bøger eller anden relevant litteratur, for at sikre det bedste materiale.
  • Mulighed for test af vidensniveau: Som en del af kursusforløbet har du, på de fleste kurser, mulighed for at tage en MeasureUp / Transcender prøvetest og få vurderet dit niveau.
  • Adgang til onlineportalen ”Mit TI”: Ca. 2 uger før kurset får ud adgang til ”Mit TI”, hvor du kan komme i dialog med underviser samt få ekstra tips og links til relevante artikler mv.

Tidligere kunder siger:

"Dejligt med en mere faglig og praktisk anvendelig vinkel på indholdet, uden at gå på kompromis med teorien."

- Torben Petersen, University College Nordjylland

 

"Professionel hele vejen igennem. Gennemarbejdet materiale og gennemarbejdede opgaver. Utrolig pædagogisk undervisning. Fagligt meget højt niveau."

- Lars Traub Nielsen, KMD A/S - Odense

 

"God og relevant undervisning under gode forhold (...) Jeg kommer helt sikkert tilbage :)"

- Flemming Mark Nielsen, Lett Advokatfirma