Kurser

Nyt1 dags webinar 
Online seminar med live oplæg

Forbrugerinvolvering i produktudviklingen - hvorfor og hvordan kan man gøre det?

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til  kurser@teknologisk.dk for at høre mere.

Ingen planlagte afholdelser.
DKK  0
Nr. 91291

Forbrugerbilledet ændrer sig konstant og der er nu, mere end nogensinde før, meget at vinde for jeres virksomhed, ved at involvere forbrugerne mere i produktudviklingen af jeres fysiske produkter!

På dette gratis webinar gennemgår vi kort nogle af grundene til, at forbrugerinvolvering er relevant. Derefter gennemgår vi praksisnært metoder til, hvordan I som virksomhed kan involvere forbrugerne i større eller mindre grad i jeres produktudvikling. Vi vil komme med case-baserede eksempler for at illustrere brugen af metoderne.

Webinaret egner sig til dig, som arbejder med produktudvikling, og som ønsker mere hands-on viden om, hvordan man involverer forbrugerne i alle dele af produktudviklingsprocessen. Webinaret henvender sig også til dig, som er skeptisk overfor, hvordan og hvorfor forbrugere skal inkluderes i den mere fødevaretekniske del af produktudviklingen.

Sådan tilmelder du dig
Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret, sender vi dig en e-mail med link til webinaret.

Det eneste, du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Webinaret er gratis og afholdes d. 15. marts 2023.