Fordele ved e-learning | Stort udbud af e-learning kurser

Hanne Skou-Madsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 95.

Bredt udvalg af e-learnings-kurser hos Teknologisk Institut

Fordele ved e-learning | Stort udbud af e-learning kurser

3 min.

På Teknologisk Institut finder du et bredt udvalg af kurser du kan tage som e-learning; både online kurser, MOC On-Demand, virtuelle kurser, og vores virtual classrooms. Læs mere om de forskellige typer nedenfor.


6 fordele ved at vælge e-learning hos Teknologisk Institut:

 1. Involverende og effektiv læringsform – med den enkelte lærende i centrum
 2. Auditive og visuelle præsentationsformer, der tilgodeser brugernes forskellige læringsstile
 3. Læring hvor og hvornår det passer den enkelte medarbejder – på kontoret, i toget, derhjemme
 4. Fælles vidensniveau i virksomheden – alle medarbejdere får samme læringsindhold
 5. Mulighed for at uddanne et stort antal medarbejdere på en omkostningseffektiv måde
 6. Læring på tværs af flere geografiske lokationer – og ingen transportomkostninger


Online kurser

I vores omfattende kursuskatalog finder du flere e-learning kurser kaldet "online kurser". Her får du en pakkeløsning af flere forskellige kursusmoduler, som du får adgang til online over 365 dage. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder også små videofilm med scenarier og cases.

Find dit online kursus blandt flere forskellige kollektioner inden for blandt andet IT, effektivitet, HR og personale, kommunikation og ledelse.
 

 • MOC On-Demand

Vi tilbyder flere Microsoft Official Curriculum (MOC) kurser som online selvstudie fra din egen PC. MOC On-Demand er et alternativ til de traditionelle tilstedeværelseskurser, hvor du modtager undervisning på et af vores kursussteder typisk af 5 dages varighed, som hos os er modulopdelt.

Med MOC On-Demand får du et online kursus bestående af videoer i høj kvalitet, præsentationer, det officielle kursusmateriale, live hands-on med Microsoft Labs Online og videnstjek, så du i dit eget tempo kan opbygge dine kompetencer i Microsoft teknologier på en fleksibel, tids- og omkostningseffektiv måde.

Læs mere om MOC On-Demand her >>
 

 • Virtuelle kurser

Vores virtuelle kurser foregår live med en eller to underviser, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål før, under og efter kurset. Kurset foregår via internettet fra din egen computer, og består af op til 5 moduler af hver 2 timers varighed som foregår over flere dage. Ved tilmelding vælger du datoen for det første modul, du vil herefter modtage et link, hvor du kan vælge mellem flere datoer til de resterende moduler. Hvert modul afholdes 10 til 20 gange på et år. Du kan gennemføre et kursus på en måned. Kurserne foregår på dansk.

Læs mere om Virtuelle kurser her >>
 

 • Virtual classrooms

Vores virtual classrooms-kurser afholdes gennem vores samarbejdspartner i England. Kurset foregår live via GoToMeeting med engelsktalende underviser, hvor du kan stille spørgsmål, deltage i diskussioner og lave hands-on lab øvelser.

Læs mere om vores Virtual classrooms her >>


NB: Forskellen på de virtuelle kurser og virtual classrooms er bl.a. følgende:

13347 - model
 

 • Firmatilpasset e-learning

Vi skaber skræddersyede løsninger af høj kvalitet gennem dialog og tæt samarbejde med kunden. Vi tager udgangspunkt i medarbejdernes hverdag og sikrer, at indholdet kan omsættes direkte til arbejdssituationer i hverdagen. Se generelt om firmatilpassede kurser her.