Kurser

Nyt1 dags virtuelt kursus 
Online læring med live underviser

Fremtidens Fødevareproduktion konference - VIRTUEL KUN FOR STUDERENDE

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til  kurser@teknologisk.dk for at høre mere.

Ingen planlagte afholdelser.
DKK  0
Nr. 91202

Fremtidens fødevareproduktion - Forsyningssikkerhed i en verden i forandring - virtuel deltagelse kun for studerende

Ved årets store fødevarekonference vil du få indsigt i nye trends og teknologiske muligheder, som kan være med til at sikre forsyning af råvarer og fødevarer i en verden i forandring.
Vi zoomer ind på teknologiske løsninger i omstillingen til en mere bæredygtige fødevareproduktion samt drøfter hvordan vi kan opnå klimagevinster i hele værdikæden.
 
Du kan som studerende tilmelde dig og deltage virtuelt i formiddagens program.
 

Program

8.30 Registrering og kaffe
 
9.00 Velkommen og introduktion til konferencen
 
9.10 Energikrise kræver nytænkning hos Kohberg v. René Normann Christensen, CEO Kohberg Bakery Group A/S.
Hør om Kohbergs energioptimeringer og investeringer i grøn energi og for at reducere afhængighed af el og naturgas.
 
9.40 Plantebaseret æg – hvorfor og hvordan v. Ivan Noes, direktør, Dava Foods.
Bliv inspireret af motivationen for og processen med at udvikle det plantebaserede æggeerstatningsprodukt, ‘No egg’.
 
10.10 Kaffepause
 
10.30 Data og kunstig intelligens betyder bedre udnyttelse af råvarerne v. Nicholaj Månsson Olsen, Data Architect, BKI Foods.
Hør hvordan data og kunstig intelligens kan bruges til at forudsige egenskaberne af et slutprodukt og dermed bidrage til en mere optimal udnyttelse af råvarer og ressourcer.
 
11.00 Innovation og øget eksport i en usikker tid v. Thomas Møberg Nielsen, CEO, Easis.
Selv om fremtiden kan virke usikker, har Easis en klar strategi, som skal styre virksomheden gennem kriser og udfordringer med forsyningssikkerhed. Easis tager nemlig kampen op ved blandt andet at fokusere på innovation og øget eksport.
 
11.30 Kort pause
 
11.40 Klimaforandringer og mulige udfordringer ift. forsyningssikkerhed v. Lis Allaart, glaciolog og klimaformidler, Glacialis.
Bliv klogere på hvordan kloden påvirkes af vores indblanding, og hvad det giver af mulige udfordringer ift. f.eks. forsyningssikkerhed.
 
12.15 Introduktion til fødevaretechmesse, TI-talks og rundvisning i Center for Fødevareteknologi og Center for Industriel 3D-print v. Inger Olesen, Sektionsleder, Teknologisk Institut
 
12.30 Tak for idag
 
 
For deltagelse i konferencen fysisk tilmeld dig her.
 
 
Arrangementet er støttet af Svineafgiftsfonden og Uddannelses og Forskningsstyrelsen. Når du deltager i dette event, vil din tid blive anvendt som medfinansiering på projektet Innovationskraft, som er støttet af Uddannelses og Forskningsstyrelsen.
90081 fælles logo2
 

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk