Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Fremtidens fødevareproduktion - udfordringer og klimasmarte løsninger

Kom med til årets store fødevarekonference, hvor du får indblik i fakta og forskning om de mest aktuelle udfordringer og trends i fødevareindustrien. Du får også demonstreret konkrete bud på kort- og langsigtede løsninger, der baner vejen for en mere bæredygtig fødevareproduktion.

Derfor skal du deltage:

  • Bliv inspireret af oplæg om de mest aktuelle tendenser i fødevareindustrien. Du kan vælge mellem fire faglige sessioner.
  • Oplev de nyeste teknologier, og få kendskab til hjælpeværktøjer, der kan bane vejen for, at din virksomhed kommer på forkant med udviklingen.

Deltagerprofil
Konferencen er for alle, der arbejder med eller har interesse for klimasmart fødevareproduktion.

Der er i alt fire faglige sessioner, hvor du skal vælge én i tidsrummet 10.20 -11.30 og én i tidsrummet 11.40-12.50

Download det fulde konferenceprogram:

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før konferencen sender vi dig en mail med et link og information om, hvordan du får adgang til konferencen.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet, og undervejs kan du via chatten stille spørgsmål.

Arrangementet er støttet af Svineafgiftsfonden og Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Oplægget omkring Insekter som Ingredienser er støttet af Danish Food Innovation.

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på