Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

 • Gregersensvej 8
 • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
 • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
 • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • NordsøcentretPostboks 104
 • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Gammel Ålbovej 1
 • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Gå-hjem-møde: Find dit mod til ledelse med hjertet! Reflektionsvandring i Østrig

Hvad har krig, kærlighed og ledelse med hinanden at gøre? Og hvad har nærvær, mod, refleksion og vandring i bjergene - at gøre med ledelse?

Hvorfor er det interessant for dig og dit lederskab, at høre tre tidligere befalingsmænd fra Den Kongelige Livgarde der nu gennem deres spændende og forskellige karrierer i erhvervslivet, taler om modet til at lede med hjertet?

Teknologisk Institut byder velkommen til et fagligt og inspirerende gå-hjem-møde 25. april. Hør tre nærværende undervisere, der alle har mærket den markante forskel og tilfredsstillelse de har opnået, når de leder med mod og hjerte. Uanset forskelligheden i deres karrierer ytrer de samstemmende, at det har skabt bedre resultater, mere arbejdsglæde, passion og virkelyst på de arbejdspladser de enten har været en del af eller hjulpet til at blive bedre.

Men… hvad har de østrigske Alper med dit lederskab at gøre?

Arrangementet henvender sig til dig, der er erhvervsaktiv og har fokus på ledelse.

Program

17.00 Velkomst ved Vicki Bech Hansen, seniorkonsulent. Teknologisk Institut
17.10-18.30 Bjergene kan noget. De står urokkelige med ro og stilhed, der skaber en følelse af ydmyghed og det er en unik ramme for, at arbejde med dit personlige lederskab.

 • Du kommer væk fra den ofte hektiske hverdag, hvor kollegaer, medarbejdere, notifikationer og ikke mindst den allestedsværende smartphone kæmper om din opmærksomhed
 • Du opnår, øget opmærksomhed der er nødvendig, når du skal mærke efter hvad du vil og skal med dit lederskab
 • Du indser, hvordan du fjerner forhindringer og herigennem finder dit mod til at finde ind til dit hjerte og kærligheden til ledelse

18.30-19.00 Netværk, sandwich og mulighed for at lave aftale med oplægsholderne om at prøve konceptet i praksis. LEADERS tilbyder deltagerne en gratis 1½ times refleksionsvandring med en af de tre partnere – find dem i pausen.

19.00 Tak for i aften.

Hvem er underviserne?

Vi arbejder alle med at gøre den personlige udvikling nærværende så selverkendelsen bliver central og forudsætningsskabende. Vores tilgang er et kraftfuldt og virkefuldt supplement til vante metoder som dem vi i forvejen anvender, når vi udvikler ledere og nøglepersoner i virksomheder og organisationer

Michael Bosholdt
Michael Bosholdt har - efter han forlod Livgarden 2001 - arbejdet med ledelse, IT og undervisning. Sideløbende har han succesfuldt skabt, opbygget og drevet to virksomheder som ejerleder. Michael har en pragmatisk leder- og entreprenørtilgang til at få ting til at ske. Gennem opbyggelse af sine virksomheder kender Michael til alle processer, lange dage og tidsforbrug og har samtidig forsøgt at skabe, ikke kun vækst, men også balance i livet.

Lars Frisk Rossen
Lars Frisk Rossen
har ledet hele sit liv. Fra kaptajn i Livgarden til Maersk, GN Store Nord og LEGO, har Lars ledet forandringer og forretningsinitiativer forankret i virksomhedernes respektive strategier. Ved at kombinere den nyeste teori, en legende tilgang til ledelse og sin personlige erfaring fra såvel Forsvaret som erhvervslivet, giver han dig anderledes og energiske veje til at opnå nye resultater i din ledelse.

Poul Holck
Poul Holck har beskæftiget sig med ledelse fra starten af karrieren i Livgarden, herunder som stabschef i Afghanistan og senere som bataljonschef med ansvar for godt 700 professionelle soldater. Herfra i så spændende virksomheder som Maersk, Carlsberg og Center for Ledelse. Poul har en næse for det gode ledelsesteam og den ledelsesadfærd, der skal til for at spille enkeltpersoner og organisationer gode.

Praktisk information

Dato: 25. april kl. 17.00 – 19.00. Gode og gratis parkeringsmuligheder.
Adresse: Teknologisk Institut, Gregersensvej, Bygning 8. 2630 Taastrup

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding efter først til mølle-princippet. Husk: Arrangementet henvender sig til erhvervsaktive. Ved udeblivelse uden framelding senest dagen før kl. 10.00 fremsendes faktura for no-show fee på kr. 500.

Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser