Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
Madspild

Gå-hjem-møde: Madspildsjægerne

Kom og hør om resultaterne i Madspildsjægerne og bliv inspireret til, hvordan du selv reducerer dit spild. Madspildsjægerne er et initiativ under Miljø- og Fødevareministeriet, der drives af Teknologisk Institut, og som nærmer sig sin afslutning. Initiativet har i snart to år hjulpet op til 40 køkkener med at reducere deres spild via inddragelse af personalets erfaring og viden samt styrkelse af fagligheden og kreativiteten. Det vil vi gerne dele med jer.

Udbytte

Overblik over de opnåede resultater og erfaringer fra Madspildsjægerne. Deltagerne vil derfra selv kunne implementere nogle af disse i eget køkken for at opnå yderligere reduktion af madspild.

Deltagerprofil

Køkkenledere og køkkenpersonale i kantiner, offentlige køkkener og catering samt andre med faglig interesse for reduktion af madspild i storkøkkener.

Oplægsholder

Mette Schellerup Gotfredsen, konsulent Teknologisk Institut. Er ekspert indenfor værktøjer, processer og handlingsplaner til reduktion af madspild i professionelle køkkener. Har fungeret som madspildsjæger igennem hele projektet.

Indhold

Gå-hjem-mødet berører emner som:

  • Resultater fra de deltagende køkkener i Madspildsjægerne. Hvor meget har de reduceret deres spild og hvordan?
  • Gode råd. Hvad kan jeg gøre for at reducere spildet yderligere i mit køkken
  • Kort intro til andre tiltag indenfor reduktion af madspild såsom øget brug af frasorteret grønt fra primærproduktion
Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser