Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
Gratis gå-hjem møde
Nyt
1 dags arrangement

Gå-hjem møde med Niels Krøjgaard

Kom og bliv inspireret, når vi inviterer dig til en spændende og inspirerende aften i selskab med psykologisk entertainer, Niels Krøjgaard.

Du bliver konstant påvirket af dine omgivelser: Ord, billeder og lyde bombarderer dine sanser. Men hvad vigtigere er: Du bliver også konstant manipuleret. Uden du er klar over det.

Niels Krøjgaards nye foredrag ”Manipulationens Psykologi” tager udgangspunkt i den nyeste forskning og giver også et indblik i, hvordan hjernen fungerer, og hvordan man snyder sig selv.

Kom med helt ind i manipulationens maskinrum og bliv klogere på, hvordan du kan påvirke andre mennesker og – ikke mindst – hvor let du manipulerer dig selv.

Tag din kollega med

Vi håber, du har lyst til at tage en kollega under armen og deltage i denne inspirerende aften. Arrangementet er gratis, og du kan også tilmelde en kollega – helt uden beregning.

NB: Foredragsaftenen er forbeholdt erhvervsaktive - og vi opfordrer dig til at tilmelde dig med din firma e-mailadresse.

Program

16.30 Dørene åbnes – vi byder på en kop kaffe, the eller vand
17.00 Velkomst ved sektionsleder Signe Hyldgard Heskia
17.10 "Manipulationens psykologi" ved Niels Krøjgaard
18.15 Tak for i dag og på gensyn på Teknologisk Institut

Sted

Teknologisk Institut, Konferencesalen, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup

Pris

Det er gratis at deltage i arrangementet, dog forbeholder vi os retten til at tage et gebyr på 500,-, hvis du melder dig til, men ikke dukker op – et såkaldt ”no-show-fee”.

Om Niels Krøjgaard

Niels Krøjgaard er psykologisk entertainer, uddannet i etablering og detektion af troværdighed og bedrag, samt følelsernes intelligens hos Paul Ekman International i Manchester. Niels er psykologisk entertainer, en slags moderne Sherlock Holmes, der aflæser, tolker og koder de signaler vi mennesker udsender i vores nonverbale kommunikation; vores kropssprog, blik og ansigtsmimik. Hans evner og ekspertise indenfor at gennemskue troværdighed og bedrag har gjort ham til samarbejdspartner for bl.a. Rigspolitiet, PET og Politiskolen, ligesom han har afviklet foredrag og workshops i en lang række virksomheder og organisationer i Danmark og udlandet.

Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser