Kurser

2 dages virtuelt kursus

Global office - fremstå selvsikker på engelsk og nyd det!

Dette kursus henvender sig til den administrative medarbejder, der arbejder på dansk, men som ofte møder engelsktalende kunder, kolleger og andre samarbejdspartnere.

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 2 besvarelser

Bliv toptjekket på engelsk - og nyd det!

Dit job kræver oftere og oftere, at du skal arbejde professionelt på engelsk, fx når udenlandske kunder eller samarbejdspartnere ringer, eller når du skal skrive e-mails på engelsk. Du er ofte den første kontakt til virksomheden eller organisationen – både for jeres udenlandske og danske kunder. Du vil derfor gerne fremstå lige så selvsikker og professionel på engelsk, som du gør på dansk.
 

Er der andre kurser der er relevante for mig og det er Ann Britt der underviser, ville jeg med det samme tilmelde mig og anbefale det til andre.
- Louise Bong Jensen, Glostrup Observations- & Behandlingshjem

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til frontmedarbejdere, koordinatorer, sekretærer og andre administrative medarbejdere der arbejder på dansk, men oftere og oftere har behov for at tale engelsk i hverdagen.

Udbytte

  • Styrkelse af din personlige tryghed i kommunikationen på engelsk - mundtligt og skriftligt
  • Øget bevidsthed om kommunikation på tværs af kulturforskelle – sproglige og kulturelle barrierer
  • Fortrolighed med sproglige hjælpemidler
  • Værktøjskasse med tips og gode råd til den vellykkede kommunikation på engelsk

Indhold

  • Professionel kommunikation i telefonen på engelsk – lær at styre samtalen
  • Skriftlig kommunikation på engelsk – fokus på den gode e-mail
  • Engelsk grammatik brush-up
  • Fokus på faldgruber i kommunikationen på tværs af sprog og kulturer
  • Sproglige hjælpemidler – hvor finder man dem, og hvordan bruges de?
  • Samtale på engelsk – professionel kommunikation og small talk i et fortroligt miljø

Form

Kurset er online og foregår via Zoom. Vi veksler mellem korte oplæg fra underviser og fælles diskussion i plenum samt samtaleøvelser i mindre grupper i ”breakout rooms”. Du får en masse konkrete redskaber, du uden videre kan bruge i din hverdag. Du får løbende konstruktiv feedback på dit sprog og kommer gennem hele forløbet til at opleve, hvordan det engelsk du allerede kan, bliver aktiveret og oprustet. Derfor behøver du ikke at have specielle forudsætninger for at kunne deltage på kurset.

Undervisningen foregår på engelsk.

 

Underviser

Ann Britt Donovan
Ann Britt Donovan er cand.mag. i engelsk og historie. Hun har i mange år arbejdet som underviser og oversætter i GlobalDenmark A/S og har en særlig evne til at få det bedste ud af sine kursister. Du føler dig tryg og godt tilpas i Ann Britts undervisning. Humor, optimisme og samtidig professionelt fokus er vigtige nøgleord for Ann Britts undervisning.

Læs også mere om de øvrige kurser i kommunikation og samarbejde

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på