Gode råd til at holde motivationen oppe i de mørke måneder

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Gode råd til at holde motivationen oppe i de mørke måneder

Gode råd til at holde motivationen oppe i de mørke måneder

2 min.

Det kan være svært at komme af sted på de kolde og mørke vintermorgener. 

Det kan være svært at finde overskud i løbet af arbejdsdagen, men med få gode tips kan de dårlige vaner brydes og erstattes af nye, gode vaner.


3 gode råd til at komme gennem vinteren

1. Udnyt dit potentiale

Det kan være svært at finde energien og overskuddet frem på de dunkle arbejdsdage i løbet af vintermånederne. Derfor er det vigtigt, at du får plejet din arbejdsglæde, så du kan holde optimismen oppe. Dette kan du gøre ved at sætte nogle realistiske mål, som du ved, du kan opfylde. Når du når dine mål, skaber du resultater, der giver mere arbejdsglæde. På den måde laver du nogle rammer, der ikke stresser dig, og samtidig øger du din positivitet.

2. Få lys og luft

Det er koldt udenfor, og derfor er det nemt at glemme at få frisk luft og komme udenfor. Tung luft gør dig træt og uoplagt, så derfor er det vigtigt at lufte ud og få ny ilt ind på arbejdspladsen. Prøv så vidt muligt at trække gardiner fra, så der også kommer naturligt lys ind. Det er også en god idé at tage en kort pause udenfor, hvor du kan mærke lidt af dagen, inden solen er på vej ned igen.

3. Brug dagene

Det er måske mørkt, når du kommer hjem efter arbejdsdagen, men der er stadig masser af timer tilbage at tage af. Hvis du har nogle aktiviteter og projekter i gang, når du kommer hjem, føles dagene længere og dermed mærker du ikke på samme måde de korte dage.

info


Vil du vide mere?

Få mere inspiration til din motivation og effektivitet på jobbet med følgende kurser:

Teknologisk udbyder over 1000 forskellige kurser inden for en bred vifte af områder.