Kurser

Nyt1 dags webinar 
Online seminar med live oplæg

Gratis webinar: OpenLab om kemisk genanvendelse af plast – En virtuel rundtur i laboratorierne

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til  kurser@teknologisk.dk for at høre mere.

Ingen planlagte afholdelser.
DKK  0
Nr. 90878 P

Deltag i vores gratis OpenLab om kemisk genanvendelse af plast og lær om, hvordan din virksomhed kan blive mere bæredygtig

Kemisk genanvendelse af plast er et lovende supplement til mekanisk genanvendelse. Almindelig mekanisk genanvendelse af plast kommer til kort, når plasten er sammensat af forskellige typer plast, forurenet med lim og gummi, eller er delvist nedbrudt allerede. Her kan kemisk genanvendelse være et supplement eller et alternativ. Dette kan gøres på flere måder, hvor plasten helt eller delvis nedbrydes og derefter kan bruges til at producere ny plast.

På dette OpenLab vil vi fortælle om 4 kemiske genanvendelsesteknologier, herunder depolymerisering (plasten nedbrydes til sine oprindelige byggeklodser (monomere)), pyrolyse (plasten nedbrydes til råbenzin der kan bruges til syntese af nyvare plast), plasmabehandling (selektiv nedbrydning af plast, f.eks. fjernelse af dekorationer) samt superkritisk CO2 (miljøvenligt alternativ til lignende metoder). Vi vil gennemføre en virtuel rundtur og demonstrere nogle af processerne i vores laboratorier.

 
 
 
 

Sådan deltager du:

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Vi bruger MS Teams, så Teams appen kan selvfølgelig bruges. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten.
 
 

Få dage før OpenLab, sender vi dig en e-mail med link til OpenLab.

OpenLab er gratis og afholdes fredag den 22. januar 2021 fra kl. 13-14.30

Underviser

Mark

Mark Holm Olsen er specialist i Plast & Emballage på Teknologisk Institut og har en ph.d. fra Danmarks Tekniske Universitet.

Underviser

Peter

Peter Sommer-Larsen er forretningsleder for området Plastkonverteringsteknologier og Procesudvikling i Plast & Emballage på Teknologisk institut.

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk