Kurser

1 dags webinar 
Online seminar med live oplæg

Gratis webinar: Superkritisk CO2 – en grøn metode til ekstraktion og oprensning

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til  kurser@teknologisk.dk for at høre mere.

Ingen planlagte afholdelser.
DKK  0
Nr. 90170 P

Deltag i vores gratis webinar om superkritisk CO2 og lær mere om dette miljøvenlige alternativ til konventionelle opløsningsmidler.

Superkritisk kuldioxid (CO2) har et væld af anvendelsesmuligheder på tværs af flere industrier. Teknologien kan benyttes til at ekstrahere et produkt fra et (spild)produkt, f.eks. olie fra brugte kaffebønner, og til at oprense et produkt som f.eks. at fjerne blødgørere fra plast, for at skabe jomfrueligt højværdiplast.

På dette webinar kan du lære mere om 'Superkritisk CO2', som miljøvenligt alternativ til lignende metoder. På kurset anvendes konkrete cases om brugen af superkritisk CO2, og du vil få indblik i teknologien bag produktet samt hvad mulighederne er ved brugen af dette.

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret, sender vi dig en e-mail med link til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Webinaret er gratis og afholdes næste gang mandag den 21. oktober 2019 fra kl. 13-14.

Se en optaget version af webinaret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på webinaret, når det bliver afholdt, kan du se en optagelse af et tidligere webinar. Send en e-mail til bbi@teknologisk.dk, for at få tilsendt et link.

Underviser

Mark

Mark Holm Olsen er specialist i center for plast og emballage på Teknologisk Institut og har en ph.d. fra Danmarks Tekniske Universitet.

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk