Kurser

Gratis webinar: Superkritisk CO2 – en grøn metode til ekstraktion og oprensning

Deltag i vores gratis webinar om superkritisk CO2 og lær mere om dette miljøvenlige alternativ til konventionelle opløsningsmidler.

Superkritisk kuldioxid (CO2) har et væld af anvendelsesmuligheder på tværs af flere industrier. Teknologien kan benyttes til at ekstrahere et produkt fra et (spild)produkt, f.eks. olie fra brugte kaffebønner, og til at oprense et produkt som f.eks. at fjerne blødgørere fra plast, for at skabe jomfrueligt højværdiplast.

På dette webinar kan du lære mere om

  • Superkritisk CO2 som miljøvenligt alternativ til lignende metoder
  • Teknologien bag superkritisk CO2
  • Hvad er mulighederne med superkritisk CO2?
  • Konkrete cases om brugen af superkritisk CO2

Webinaret er gratis og afholdes næste gang mandag den 21. oktober 2019 fra kl. 13-14.

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret, sender vi dig en e-mail med link til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Underviseren

Mark Holm Olsen er specialist i center for plast og emballage på Teknologisk Institut og har en ph.d. fra Danmarks Tekniske Universitet.

Se en optaget version af webinaret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på webinaret, når det bliver afholdt, kan du se en optagelse af et tidligere webinar. Send en e-mail til bbi@teknologisk.dk, for at få tilsendt et link.

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på