Er du sagsansvarlig i en virksomhed, der foretager skadesudbedring efter vandskader forårsaget af fx skybrud, rørbrud og stormflod? Så er det vigtigt, at du har den nødvendige viden om fugtteknik og om hvordan vand- og fugtskader skal håndteres for at sikre den bedste udbedring.
Når du har deltaget på uddannelsen om håndtering af fugtskader, vil du være i stand til at kunne håndtere disse typer af skader i bygninger og du vil være i stand til at registrere, afgrænse og træffe kvalificerede beslutninger om hvilken indsats der skal iværksættes, samt indgå i dialog omkring fugt og skimmel med andre interessenter i skadesforløbet.
Kurset er rettet mod medarbejdere i virksomheder, organisationer og institutioner, som leder arbejdet med udredning og afhjælpning af fugtskader. Det vil primært være medarbejdere som arbejder for forsikringsselskaber, entreprenør- og rådgivningsvirksomheder inden for fugtområdet.
En forudsætning for deltagelse i kurset er, at du som deltager har en byggeteknisk baggrund og -erfaring, som fx bygningshåndværker, konstruktør eller ingeniør. Alternativt kan du have mange års erfaring fra et skadeservicefirma.
Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.
Fuld forplejning
Øvelser og inddragelse
Materiale på dansk
Undervisning på dansk
Gratis parkering
Gode undervisere, de var meget til stede/nærværende.- Ole Sørensen Tryg Forsikring A/S
Giver rigtig god indsigt, og forståelse af grundlæggende fugtteknik.- Lars Møller-Mårtensson Dansk Boligforsikring A/S
Med udgangspunkt i hverdagens problemstillinger gennemføres undervisningen med PowerPoint-præsentationer af de forskellige emner med tilhørende gruppeopgaver samt nogle praktiske opgaver og eksempler. Mellem de to moduler vil der være obligatoriske hjemmeopgaver, hvor pensum bearbejdes, og som skal afleveres. Opgaverne evalueres af underviserne, og de præsenteres efterfølgende af kursisterne og drøftes i plenum. Principielle problemstillinger gennemgås i plenum.
Uddannelsen er opdelt i to moduler á 2 dage. Mellem modulerne er der 4-8 uger, hvor den opnåede viden og information bliver anvendt i kursisternes daglige arbejdsopgaver.
Efter uddannelsen vil deltagerne blive evalueret på de afleverede hjemmeopgaver samt på en Multiple Choice opgave, som skal bestås for udlevering af uddannelsesbevis. Uddannelsen kan endvidere kun bestås ved 100 % deltagelse i undervisningen. Der vil efter endt og bestået uddannelse blive udleveret et diplom til kursisten.
Der tages forbehold for mindre justeringer af indholdet.
Britt er konstruktionsingeniør og snedkeruddannet. Hendes speciale er bygningsfysik, fugtteori og byggeteknik med mange års erfaring i udredning og vurdering af fugt og andre byggetekniske skader.
Taastrup 3. marts til 8. april 2025 |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk