Kurser

1 dags kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Håndtering af vandskader i praksis – Skadestop

7. juni 2023 Taastrup
11. oktober 2023 Aarhus
DKK  3.999
ekskl. moms
Nr. 23132 A
4,0
Meget godt
4 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

Er du udførende medarbejder i en virksomhed, der foretager skadesudbedring efter fugtskader forårsaget af fx skybrud, rørbrud og stormflod? Så er det vigtigt, at du har en forståelse for, hvordan du håndterer en pludselig opstået skade.

Skal du vide, hvad der skal til for at lave en kvalificeret første indsats og hvordan du undgår at gøre skaden værre? Det er afgørende, at du har en forståelse for, hvad der skal gøres, hvordan og hvornår. Den viden vil du få, hvis du deltager i dette kursus.

Når du har deltaget i kurset om håndtering af vandskader i praksis vil du have en generel forståelse for hvordan fugt påvirker forskellige byggematerialer og bygningskonstruktioner, som grundlag for at kunne lave et kvalificeret skadestop i forbindelse med en pludselig opstået skade uden risiko for forværring af skaden.

Deltagerprofil

Kurset er rettet mod udførende medarbejdere i virksomheder, som arbejder med afhjælpning af vandskader, primært medarbejdere ansat i skadeservicefirmaer og håndværks- og entreprenørvirksomheder og som sådan medarbejdere, der er første mand på skaden. Ofte vil det være medarbejdere der arbejder med skadesager for forsikringsselskaber.

Udbytte

  • Have en forståelse for en vandskade: Være introduceret til forskellige relevante bygningskonstruktioner og forskellige materialer, hvad betyder tid, og hvad skal gøres hvornår
  • Være introduceret til affugtningsmetoder og måleinstrumenter, samt have anvendt forskellige måleinstrumenter og vide hvilke der kan bruges hvor og hvornår
  • Have viden om skimmelsvamp der gør i stand til at vurdere overordnet risiko for skimmelsvampevækst, hvornår der skal hentes yderligere ekspertise og hvorledes skimmelsporer spredes
  • Være introduceret til hvorledes spredning af skimmelsvamp forhindres ved et skadestop
  • Have kendskab til nødvendige arbejdsmiljømæssige foranstaltninger, dvs. hvilke værnemidler der skal anvendes hvornår

Det får du på kurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

Materiale på dansk

Materiale på dansk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Tæt på kursusstedet er der gratis parkering.

Gratis parkering

Anmeldelser af Håndtering af vandskader i praksis – Skadestop

4,0
 
Meget godt Baseret på 4 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt
Undervisere var meget kompetente og der blev undervist på en måde, så alle deltagere havde mulighed for løbende at byde ind med spørgsmål. Selve materialet var rigtig godt udarbejdet, og man var ikke i tvivl om indholdet.
 - Gert Jensen Asap ApS

Form

Med udgangspunkt i praktiske opgaver fra hverdagen med arbejde med skadestop gennemføres undervisningen med PowerPoint-præsentationer af de forskellige emner med tilhørende gruppeopgaver samt nogle praktiske opgaver og eksempler.

Efter endt kursus vil hver deltager blive evalueret på en afsluttende Multiple Choice opgave, som skal bestås for udlevering af kursusbevis. Man kan endvidere kun bestå kurset ved 100 % deltagelse i undervisningen.

Der tages forbehold for mindre justeringer af indholdet.

24096
24097
Underviser

Carsten Johansen

4.54/5 (37 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Carsten Johansen, seniorkonsulent på Teknologisk Institut, hvor han primært arbejder med fugt og mikrobiologisk vækst. Han har omfattende erfaring med skadesudredning, rådgivning om skadesudbedring, samt undervisning, primært inden for fugt og skimmelsvamperelaterede problemstillinger.

Underviser

Thor Hansen

4.35/5 (34 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Thor Hansen, seniorkonsulent på Teknologisk Institut, hvor han primært arbejder med fugt og mikrobiologisk vækst. Han har omfattende erfaring med skadesudredning, rådgivning om skadesudbedring, samt undervisning, primært inden for fugt og skimmelsvamperelaterede problemstillinger.

Vælg dato

Taastrup
7. juni 2023
Aarhus
11. oktober 2023