Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

 • Gregersensvej 8
 • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
 • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
 • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • NordsøcentretPostboks 104
 • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Gammel Ålbovej 1
 • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
72369 - HjerneDagen 2016
1 dags konference

HjerneDagen 2016

Den nyeste viden om hjernen serveret direkte til dig på en intensiv dag. Konferencen er for ledere og medarbejdere, der vil have indblik i den nyeste hjerneforskning samt inspiration til at udvikle sig selv og sit team på hjernens præmisser. Få hjernen på hjernen!

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 11 besvarelser

Styrk din hjerne og få direkte glæde af at neurovidenskaben udvikler sig med raketfart i disse år. For 7. år i træk afholder vi den årligt tilbagevendende konference, hvor landets førende eksperter præsenterer den nyeste viden om hjernen, konkrete redskaber til at forbedre hjernens ydeevne og inspiration til at skabe forandringer.

Skab nye neuroner og hjernemæssige netværk. Deltag på denne inspirerende konference hvor ny viden om hjernen er på dagsordnen til glæde for dig. Ved at deltage på konferencen tager du et afgørende skridt i retning af at forstå, udvikle og vedligeholde et af dine vigtigste arbejdsredskaber. Vi garanterer tankevækkende ny viden og inspiration til ny adfærd.

Sammenlagt en helt fantastisk dag! En vitaminindsprøjtning til hverdagen, som vi jo i øvrigt elsker :-)!

Christina Winther - GEUS

Udbytte

 • Den nyeste viden om hjernen, dens udvikling og vedligeholdelse
 • Oplev Danmarks pt. førende hjerneeksperter
 • Styrket forståelse af den lærende og sociale hjerne
 • Inspiration til at arbejde på hjernens præmisser

Jeg roser det høje faglige niveau – den gode balance og flow.

Annette Risdahl, Novo Nordisk

Troels W. Kjær
er overlæge, professor og hjerneforsker på Roskilde Universitetshospitial og eks¬tern lektor ved Københavns Universitet. Han har tidligere arbejdet på Neurofysiologisk klinik på Rigshospitalet og er bl.a. kendt fra tv-programmerne ”Viden om”, ”Ha’ Det Godt” og ”Praxis”. Til daglig forsker Troels i hjernens mysterier med scanninger, magnetiske hjernestop og indopererede elektroder. Troels er en vidunderlig formidler, og er i stand til at fortælle om hjernens komplekse forunderligheder på en måde så alle forstår det.
Kjeld Fredens
er adj. professor ved reCreate, Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet. Han er læge, har været lektor (hjerneforsker) ved Århus Universitet, seminarierektor ved Skive Seminarium, udviklings- og forskningschef ved Vejlefjord Neurocenter og vismand i Kompetencerådet. Kjeld Fredens har endvidere været redaktør på tidsskriftet Kognition & Pædagogik, censorformand ved Masteruddannelse i Læreprocesser ved Videnscenter for Læreprocesser, Aalborg Universitet – og modtager af FTF´s kulturpris 97. Han har brugt de sidste 35 år på at skrive om og forstå hvilke handlinger og tankeprocesser, der ligger til grund for tænkning, undervisning, læring, kreativitet og samarbejde. Kjeld Fredens er forfatter til 187 artikler og 8 bøger.
Henrik Krogh
Henrik Krogh har 24 års professionel erfaring som rådgiver og underviser, og arbejder ud fra strategien “humor, håb og handlekraft”, som sætter fokus på de faktorer, der kan gøre os langtidsfriske, og få os til at stortrives. Henrik Krogh har holdt over 1000 foredrag og peptalks om arbejdsglæde, trivsel, motivation, Work Life Balance, forebyggelse af stress, nedbringelse af sygefravær og ledelse under forandringsprocesser. Henrik Krogh er hovedkilde på de 3 første bøger i Skandinavien omkring sammenhængen mellem ledelse og stress. Han har rådgivet topledere, og lavet ledertræningsforløb bl.a. i SAS, Novo Nordisk, Topdanmark, Multidata, Middelfart Sparekasse og Coca-Cola.
Ulrich Kirk
er lektor ved Institut for Psykologi på Syddansk Universitet, ekstern lektor på Copenhagen Business School og ph.d. i Neuroscience fra University College London. Ulrich har specialiseret viden omkring neuroplasticitet – hjernens evne til at ændre sig – som han har studeret med fMRI-scanning. Specifikt er Ulrich ekspert indenfor de hjernemæssige ændringer, som mindfulnesstræning har på rationel og emotionel beslutningstagning (decision-making) og social kognition.Ulrichs arbejde er international anerkendt og samarbejdspartnere inkluderer New York University, Columbia University, University of Toronto, Virginia Tech, Peking University samt University College London.
Helen Erichsen
har en sjældent set fortælleevne. Hun er tidligere idrætslærer og udviklingsleder og vil gerne gøre vi danskere mere bevidste om psykologiske samspil og sammenhænge i vore liv, og på den måde give os inspiration til at få mere mening i vores daglige arbejdsliv. Hun mener, at mere mening er et vigtigt fundament for at skabe god og bæredygtig trivsel. Helen er forfatter til bøgerne ”Giv mens du vokser – fra travlhed til trivsel”, udgivet ultimo 2013 på Lindhardt & Ringhof, ”Forandringer spørger ikke om lov, de kommer bare”, den første bog i serien ”Mere mening”, og I 2002 udgav hun den meget roste, ”Frugttræ-strategien – at give samtidigt med at du selv vokser”. Derudover er hun forfatter til en række markante artikler.
Eskild Ebbesen
er 3-dobbelt OL-Guldvinder med GULDFIREREN og cand.scient. i idrætsfysiolog. Som eneste faste mand på ”Guldfireren” frem til 2004 har Eskild vundet OL guld I 1996, 2004 og 2008, OL-bronze I 2000 og VM-guld 1994, 1997, 1998, 1999, 2002 og 2003. Dette gør ham til verdens mest vindende letvægtsroer. Eskild har desuden vundet 4 verdensmesterskaber og slået flere verdensrekorder i roning på land (ergometerroning). Eskild er motionsfaglig ekspert for hjerteforeningens Brevkasse og har desuden skrevet en del artikler om træning og sundhed. Har siden 2001 arbejdet med sundhedstests og motivation af virksomhedsmedarbejdere gennem sundhedsfremmende projekter på arbejdspladsen. Herudover holder han også en række foredrag årligt.

Rabat

Ved tre eller flere samtidige tilmeldinger fra samme virksomhed opnår I 10 % rabat.

Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser