Hvem kan få gavn af Business Intelligence?

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

bi

Hvem kan få gavn af Business Intelligence?

Alle typer af virksomheder kan få gavn af Business Intelligence (BI). Det kan både være virksomheden, ledere og medarbejdere, som kan få gavn af at udnytte deres data.

Det kan f.eks. være ledere eller konsulenter, der ønsker at få et samlet overblik over data af et bestemt område, hvis de skal foretage strategiske ændringer.

Business intelligences (BI) hovedsagelige funktion er at omdanne data til læsbare oversigter, der skaber overblik såsom grafer og diagrammer, der kan lette det daglige arbejde og optimere – f.eks. hvis data er spredt over flere systemer. BI fungerer som en fælles platform, hvorfra man kan hente lige præcis den relevante data man har brug for.

Ved at bruge business intelligence som et aktivt værktøj i virksomheden, kan man få både et indblik og overblik over data, samt det kan hjælpe på mulighederne for at øge produktiviteten, da data kan fortælle, hvor der kan gøres en ekstra indsats. Det kan altså give et datagrundlag, som kan bakke op om tiltag, ændringer eller teaser. 

Business Intelligence er altså en datametode som alle typer af virksomheder kan have gavn af, da datametoden giver rigtig mange fordele.

Helt konkret kan BI forbedre

  • Økonomien
  • Performance
  • Vidensdeling

Business Intelligence (BI) er altså på mange måder et effektivt og brugbart værktøj, som kan optimere og forbedre virksomheden på mange måder.

Læs mere om BI