Hvor skal karrieren hen i 2017?

Linda Marianne Gertz

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 32 22.

Hvor skal din karriere hen i 2016?

Hvor skal karrieren hen i 2017?

Et nyt år er skudt i gang og et nyt kapitel begynder! Traditionen tro er det tiden for nytårsforsæt og målsætninger for det nye år. Hvilke mål har du for din karriere i 2017? Og har du kompetencerne, der skal til for at nå dem?

Styrk dine kompetencer – og nå dine mål i 2017!
For at nå dine karrieremæssige mål i 2017 er det essentielt, at du har de nødvendige kompetencer og værktøjer. På Teknologisk Institut kan du blive rustet til at nå dine mål - vi tilbyder et bredt udvalg af kurser med fokus på konkrete værktøjer og kompetenceudvikling.

Vælg et område for at læse mere om nogle af vores populære kurser:
Sæt fokus på dig og din person med kurser inden for personlig udvikling. Få projekterne til at fungere med kurser i IT- og Agil projektledelse, PRINCE2, Scrum og ITIL. Øg dine kompetencer inden for IT, med et IT-kursus fra Teknologisk Institut. Lær at udvikle dine medarbejdere gennem kurser i ledelse, coaching samt forretning og strategi. Lær om kommunikation, marketing og salg. Vores kurser udvikler dine komperencer inden for HR, Jura og Økonomi. Bliv en stærkere og mere effektiv ressource på din arbejdsplads med et kursus i energi og byggeri. Lær om produktivitet, måleteknik og logistik.