Kurser

1 dags kursus 

IFRS Intro

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til  kurser@teknologisk.dk for at høre mere.

Ingen planlagte afholdelser.
DKK  5.990
ekskl. moms
Nr. 91183 P

Har du brug for at kende de væsentligste principper og regler ved aflæggelse af årsrapporter efter IFRS. Så deltag på dette kursus og få en grundig introduktion.

Aflæggelse af årsrapport

Aflæggelse af årsrapporter efter IFRS-standarderne afviger på mange områder fra årsregnskabsloven. Årsrapporterne er væsentligt mere omfattende og reglerne mere detaljerede. Det stiller store krav til medarbejderne i virksomheders regnskabsfunktioner, og deres evne til selvstændigt at sætte sig ind i reglerne og holde sig opdateret om udviklingen i regnskabsstandarderne – herunder vurdering af deres konsekvenser for netop din virksomhed. Derfor tilbyder vi dette kursus, hvor regnskabskyndige, der har begrænset eller ingen erfaring med aflæggelse efter de internationale regnskabsstandarder, kan få en introduktion til de væsentligste principper og regler.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til controllere, regnskabschefer, økonomichefer og andre personer med lignende ansvarsområder, som har behov for en indføring i eller genopfriskning af de grundlæggende regler efter de internationale regnskabsstandarder. Deltagelse forudsætter et grundlæggende kendskab til udarbejdelse af regnskaber og årsrapporter, men ikke nødvendigvis efter IFRS-standarderne.

Udbytte

  • Grundlæggende introduktion til regnskabsaflæggelse efter IFRS, og hvordan den er anderledes end danske regnskabsstandarder og regnskabspraksis
  • Træning i den praktiske anvendelse af de oftest anvendte standarder og får en række værktøjer, der er direkte anvendelige i dit arbejde
  • Introduktion til metoder til løsning af regnskabstekniske problemstillinger
  • Mulighed for at drøfte praktiske problemstillinger med PwC’s eksperter
  • Mulighed for at tilmelde dig IFRS Network - et netværk af regnskabsinteresserede, som du kan dele viden og udfordringer med
  • Mulighed for gratis at deltage i en totimers workshop med to af PwC’s eksperter

Kurset indfører deltagerne i de grundlæggende og oftest forekommende regnskabsmæssige områder, som er relevante for de fleste virksomheder. Undervisningen i hvert område starter med en indføring i principper og regler. Derefter får deltagerne mulighed for at arbejde med cases og opgaver.

Form

Som på alle vores kurser, vil der være en høj grad af dialog mellem dig som deltager og vores instruktører samt mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

Vores undervisere har opbygget kurset omkring de oftest forekommende udfordringer for virksomheder, der aflægger årsrapport efter IFRS. Derudover tilbydes ”hjælp-til-selvhjælp”, så deltagerne bliver introduceret til metoder for løsning af regnskabsmæssige problemstillinger.

Kurset svarer til 8 timers efteruddannelse for statsautoriserede revisorer.

Bemærkning

Kurset afholdes i samarbejde med PwC.