Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Ingredienser til sundere fødevarer – lavere salt, sukker & fedt

Sundere fødevarer med lavere indhold af sukker, fedt og salt skal være det lette valg for forbrugerne. Den danske ingrediensindustri tilbyder en række løsninger, men det kan være komplekst for en fødevarevirksomhed at navigere iblandt dem.

Derfor er mulighederne nu blevet kortlagt i et samarbejde mellem Fødevarestyrelsen og Teknologisk Institut. Samtidigt er forbrugernes holdning til ingredienser blevet undersøgt i en stor forbrugerundersøgelse. Resultaterne præsenteres på dette webinar.

Ved deltagelse opnås adgang til nye forbrugerindsigter samt viden om, hvilke ingredienser der findes på markedet til produktion af sundere fødevarer med lavere sukker, fedt og salt. Sidder du med ansvaret for produktudvikling, marketing etc. i en fødevarevirksomhed eller ingrediensvirksomhed, er dette webinar relevant for dig.

Vil du vide mere om dette initiativ, så se her.

Tilmelding senest den 19. januar.

Download detaljeret program her

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på