Kurser

1 dags webinar

Ingredienser til sundere fødevarer – lavere salt, sukker & fedt

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til  kurser@teknologisk.dk for at høre mere.

Ingen planlagte afholdelser.
DKK  0
Nr. 90857 P

Sundere fødevarer med lavere indhold af sukker, fedt og salt skal være det lette valg for forbrugerne. Den danske ingrediensindustri tilbyder en række løsninger, men det kan være komplekst for en fødevarevirksomhed at navigere iblandt dem.

Derfor er mulighederne nu blevet kortlagt i et samarbejde mellem Fødevarestyrelsen og Teknologisk Institut. Samtidigt er forbrugernes holdning til ingredienser blevet undersøgt i en stor forbrugerundersøgelse. Resultaterne præsenteres på dette webinar.

Ved deltagelse opnås adgang til nye forbrugerindsigter samt viden om, hvilke ingredienser der findes på markedet til produktion af sundere fødevarer med lavere sukker, fedt og salt. Sidder du med ansvaret for produktudvikling, marketing etc. i en fødevarevirksomhed eller ingrediensvirksomhed, er dette webinar relevant for dig.

Vil du vide mere om dette initiativ, så se her.

Tilmelding senest den 19. januar.

Download detaljeret program her

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk