Kurser

Introduktion til Microsoft Dynamics AX 2012

Få et grundlæggende kendskab til funktionerne i AX 2012 og optimer dine AX 2012 kundskaber helt fra start. Fundamentet skal være på plads, før du bygger ovenpå med de mere specifikke kurser som Finans, Handel, Produktion osv. Efter dette kursus er du helt klar til at arbejde videre med AX 2012.

Evaluering

3stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 16 besvarelser

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til alle, der har behov for at opnå et grundlæggende kendskab til funktionerne i AX 2012. Det er en fordel at have kendskab til et ERP system for at forstå nogle af tankegangene i AX 2012; men det er ikke strengt nødvendigt. Det er også en fordel at have arbejdet med Microsoft Windows-programmer.

Indhold

  • Introduktion
  • Oversigt – AX 2012 ”DNA”
  • Et eksempel på en arbejdsgang i AX 2012
  • Hvad sker der på skærmen; overblik
  • Navigation; Rollecenter, Navigationspanel etc.
  • Arbejde med data
  • Daglige funktioner og hjælpeværktøjer; Office-integration, hjælp
  • Avancerede funktioner og hjælpeværktøjer (kun overblik)
  • Forespørgsler og rapportering

AX 2012 har en lang række generelle funktioner og hjælpeværktøjer. På kurset stifter du bekendtskab med de fleste, arbejder med de mest brugbare og mestrer de nødvendigste. Vi diskuterer også den fremadrettede prioritering af anvendelse af værktøjerne og du lærer at navigere ud fra forskellige metoder. På kurset stifter du bekendtskab med værktøjerne, og lærer bl.a. at opbygge dine egne ”menuer”.
I løbet af kurset arbejder du selv med systemet med en lang række relevante opgaver.

Materiale

Vi anvender kursusmateriale fra AXcademy og supplerer med relevant materiale fra Microsoft. Kursusmaterialet vil være på engelsk.

Underviser

Vores undervisere har specialiseret sig i undervisning i Microsoft Dynamics. Ud over at undervise i IT har underviserne blandt andet deltaget i en række projekter i små som store virksomheder og gennem årene skrevet bøger og udviklet mange kursusmaterialer til Microsoft ERP.
Underviserne har i gennemsnit mere end 15 års praktisk erfaring med projekter og undervisning indenfor Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations / AX / Axapta i en lang række større danske og internationale virksomheder. Undervisningen vil være på enten engelsk eller dansk. Ønsker du at vide, hvilket sprog der undervises i på en specifik afholdelse, er du velkommen til at kontakte vores kursusadministration.

Se de øvrige kurser i Dynamics AX 2012 Supply Chain Management

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på