Janne Persson

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Janne Persson

Underviserbillede af Janne PerssonJanne Persson har en lang karriere fra erhvervslivet inden for HR bl.a. fra virksomhederne Accenture og William Demant. Hun er uddannet cand.merc. HRM fra CBS, og som underviser beskrives hun som meget inspirerende. Hun har stor viden og et højt teoretisk fundament, som hun formår at koble til hendes praktiske erfaringer fra erhvervslivet. Hun har et intuitivt pædagogisk talent, som gør, at hun altid formår at gøre stoffet interessant for deltagerne. Janne har erfaring med karrierecoaching af ledere og medarbejdere, og kan derfor skabe gode rammer for, at du gennem kurset får koblet dine egne styrker og ønsker inden for HR til din nye faglige viden om Human Resource Management.

På Teknologisk Institut underviser Janne på følgende kurser og uddannelser:

Teknologisk Institut tilbyder også firmatilpassede kurser med Janne Persson, målrettet jeres aktuelle behov. Læs mere om firmakurser og kontakt os og få et tilbud.

Se øvrige udvalgte undervisere på Teknologisk Institut