Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

 • Gregersensvej 8
 • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
 • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
 • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • NordsøcentretPostboks 104
 • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Gammel Ålbovej 1
 • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
Kvinder med passion 2017 - forår
1 dags konference

Kvinder med passion

Oplev en inspirerende dag sammen med dine kvindelige kolleger og mød nogle af landets mest inspirerende og powerfulde kvinder og mænd. Alle har de noget på hjertet og historier, som de vil dele med dig! Historier som du kan ”oversætte” og bruge i din egen hverdag – derhjemme eller på arbejdspladsen.Vi tilbyder dig kort sagt en dag fyldt med passionerede indlæg og forkælelse for dig og dine kolleger.

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 266 besvarelser

Alle foredragsholdere virkede hudløst ærlige og det var en meget berigende dag.
- Anne Christensen, Albertslund Kommune

Talere på ”Kvinder med passion”:

Louise Wolff
Louise Wolff har taget tv med storm. Hendes dygtighed, engagement og nærvær kombineret med hendes sympatiske og naturlige udstråling har hurtigt gjort hende til manges favoritvært. På tv er hun kendt fra bl.a. Aftenshowet, Sporløs, Go’ morgen Danmark og som vært ved større begivenheder som Dansk Melodi Grand Prix og Kronprinsparrets Prisuddeling.
Anne Villemoes
”Jeg troede, jeg skulle være skuespiller”, siger Anne. Alligevel havnede hun først som journalist på Jyllandsposten og siden som spindoktor for Ritt Bjerregaard, pressechef hos Forbrugerrådet og FDB og senest kommunikationsdirektør i Danish Crown. Men lysten til at underholde fra scenekanten forsvandt ikke, og igennem de seneste 15 år har hun være en efterspurgt foredragsholder i både ind- og udland. I dag er hun indehaver af annevillemoes.dk.
Christiane Schaumburg-Müller
Christiane er uddannet på CBS i fransk og kommunikation. Hun er skuespiller, tv-vært og har udgivet bøgerne ”Dit Sunde Liv” og ”Christianes Beautybog”. Christianes drøm, da hun læste på universitet, var at åbne sit eget magasin. Men årene gik, mens Christianes karriere inden for tv blomstrede. I 2013 tog Christiane så sin gamle drøm om at åbne et magasin op igen, og i 2014 blev denne drøm via ChriChri til virkelighed.
Morten Resen
Vi kender Morten som den positive og energiske vært på Go´ Morgen Danmark og fra P3-succeser som, Mig og Morten Resen, Strax og Verdens bedste formiddag. Nu kan Morten også opleves som positiv foredragsholder. I sine foredrag sætter Morten fokus på vigtigheden i at tage ansvar for sin egen arbejdsglæde, og hvordan man “gør sig glad”, selvom pilen faktisk peger i negativ retning. I sin funktion som vært og redaktør, har Morten haft alverdens opgaver, siden han begyndte på P3 som 19-årig. Han har interviewet et hav af danske og internationale profiler. Morten bor med sin familie i Helsinge, hans barndomsby, og det gør ham fortsat glad hver eneste dag.
Helen Eriksen
Helen Eriksen er en autentisk foredragsholder, der giver sine tilhørere konkrete værktøjer, vilje og lyst til forandring. Som tidligere idrætslærer og udviklingsleder, vil Helen Eriksen gøre danskerne mere bevidste om psykologiske samspil og sammenhænge i vore liv, og på den måde give os inspiration til at få mere mening i vores daglige arbejdsliv. Mening er ifølge Helen Eriksen et vigtigt fundament for at skabe god og bæredygtig trivsel. Helen Eriksen er forfatter til bøgerne ”Giv mens du vokser – fra travlhed til trivsel”, ”Forandringer spørger ikke om lov, de kommer bare” og den første bog i serien ”Mere mening”. I 2002 udgav hun den meget roste ”Frugttræ-strategien – at give samtidigt med at du selv vokser”, og er derudover forfatter til en række markante artikler.
Chris MacDonald
Chris MacDonald er en Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere. Han har vundet prisen for årets motivator i både 2008 og 2009 samt vundet prisen for årets underviser og Danmarks bedste foredragsholder inden for sundhed og humor i 2010. Når det gælder den sunde og aktive livsstil er Chris MacDonald foregangsmand, og han er blevet verdenskendt i Norden for at slå et slag for den sunde livsstil.
Chris MacDonald er også især kendt for tv-programmerne “Chris på chokoladefabrikken,” “By på skrump,” “Chris på vægten” og “Chris på skolebænken.” Derudover er han en fast benyttet klummeskribent hos blandt andet Berlingske og BT. Chris Macdonald er uddannet cand.scient. i Human Fysiologi ved Københavns Universitet. Desuden er han skaber af konceptet “Strong Body – Strong Mind” og “Sundhed i Balance.” Chris MacDonald er født og opvokset i USA, men har boet i Danmark siden 1999. Han har en baggrund som eliteatlet, og blev i 2005 nummer to i Race Across America, der er et 5000 km langt cykelløb tværs over USA. Her cykler deltagerne i 22 timer hvert døgn.

Video

 

Rabatmuligheder

Ved tre eller flere samtidige tilmeldinger fra samme virksomhed opnår I 10 % rabat.

Rabatter kan ikke kombineres

Afbestillingsbetingelser

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 14 dage før afholdelsen betales 15 % af konferenceafgiften. Fra dette tidspunkt betales det fulde beløb. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads til en kollega.

Konferenceprogram
 • Indtjekning med kaffe
 • Velkomst ved dagens konferencier

  Louise Wolff, Journalist, DR

 • Hvor mange vinduer skal man have for at være chef?

  Anne Villemoes, foredragsholder, tidl. Kommunikationsdirektør hos Danish Crown og nu selvstændig.

  … Og hvor stor skal bilen være? Er der forskel på spillereglerne – afhængig af om man er mand eller kvinde? I alle relationer opstår der mønstre. Uanset om det er på arbejdspladsen – eller i hjemmet. Hvem tager noter til møderne? Hvem stikker lige ud efter kaffen? Hvem kører bilen, når I skal til middag? Hvor meget af rollefordelingen fra privaten tager vi med på arbejdspladsen? Og hvor meget af vores rolle på arbejdspladsen sidder fast, når vi kommer hjem? Og er det en af grundene til, at det tynder drastisk ud i antallet af kvinder, når vi når det allerøverste lag i virksomheder og organisationer?
  Er det mændenes skyld, hvis kvinderne får mindre i løn – eller er kvinderne bare dårlige forhandlere? Skal vi overhovedet have det der ligestilling – eller har vi det allerede? Hør Anne Villemoes har igennem en årrække beskæftiget sig med spørgsmålene – og har haft dem helt inde på kroppen. Og svarene er både overraskende, tankevækkende og humoristiske. www.annevillemoes.dk

 • Uddybende interview ved Louise Wolff
 • Pause med kaffe og the
 • Gør dig selv glad!

  Morten Resen, tidligere Go’ Morgen vært med mulighederne foran sig

  Morten Resen var i mange år Danmarks mest morgenfriske mand, og han så det som sin forbandede pligt at være i godt humør, når han mødte på arbejde. Hans fornemmeste opgave var nemlig, at bidrage til at danskerne fik en positiv start på dagen, intet mindre. De mange tidlige morgener har lært ham, at man faktisk kan ”gøre sig selv glad” – også når vækkeuret ringer kl. 02.59. Så når det kniber med motivationen og humøret, hanker han op i sig selv og i alle sammenhænge arbejder han vedholdende med at bidrage positivt, frem for at være den, der trækker stemningen i negativ retning. Han står selv midt i en ny usikker og spændende fremtid, efter at han valgte at sige op på Go’ Morgen Danmark, og i dette positive og ærlige foredrag serverer Morten Resen en lang række idéer til, hvordan den enkelte medarbejder kan bidrage til at skabe en arbejdsplads præget af arbejdsglæde og godt humør. Det handler for Morten om at lade den usagte ros komme til syne, og samtidig gemme den bagstræberiske negative attitude langt væk.

 • Uddybende interview ved Louise Wolff
 • Frokost
 • Erhvervskvinde på høje hæle – rejsen med ChriChri

  Christiane Schaumburg-Müller, ejer af ChriChri, TV-vært og skuespiller

  Christiane Schaumburg-Müller er en kvinde fuld af kontraster – hun er akademiker, danser, skuespiller, TV-vært, selvstændig erhvervskvinde og derudover er hun en romantiker. Christiane har de sidste år arbejdet målrettet på at skabe et magasin for kvinder med ligeså meget glæde, personlighed og lyst til at stå ved deres kvindelighed som Christiane – og det er blevet en enorm succes. Christiane er ikke bange for at sætte sig selv i spil – og hele hendes online univers ChriChri og magasinet ChriChri mag, er båret af hendes egen personlighed, image og udseende. Hun er ikke bange for at sige, at hun elsker bling men er samtidig en benhård forretningskvinde, der uden videre er gået i konkurrence med nogle af de største forlagshuse i Danmark – alene båret af en tro på sig selv, sin fornemmelse for, hvad kvinder vil have og en dejlig umiddelbarhed der gør, at man simpelthen synes godt om hende. Hør, Christiane fortælle om sin rejse med ChriChri og lad dig inspirere af en kvinde med passion!

 • Uddybende interview ved Louise Wolff
 • Pause med kaffe, the og kage
 • Forandringer spørger ikke om lov, de kommer bare

  Helen Eriksen, foredragsholder, forfatter og cand. psych.

 • Pause med kaffe og the
 • Sådan forener man livskvalitet, trivsel og drivkraft til at skabe high-performance!

  Chris MacDonald, top-motivator, inspirator og foredragsholder

 • Trådene samles af Louise Wolff
Vis hele programmet
Downloads
Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser