Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

 • Gregersensvej 8
 • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
 • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
 • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • NordsøcentretPostboks 104
 • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Gammel Ålbovej 1
 • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
72281 - Kvinder med passion - Opdateret Okt 2017

Kvinder med passion

Oplev en inspirerende dag sammen med dine kvindelige kolleger og mød nogle af landets mest inspirerende og powerfulde kvinder og mænd. Alle har de noget på hjertet og historier, som de vil dele med dig! Historier som du kan ”oversætte” og bruge i din egen hverdag – derhjemme eller på arbejdspladsen.

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 264 besvarelser

Fuldstændig fantastisk inspirerende dag - ligesom det plejer. Det giver mig et boost til at komme på job med fornyet energi. Vi ses til Maj 2016
- Heidi Bruhn-Jensen - Hoffmann A/S

Synes konferencen var utrolig god - en dejlig dag, med spændende foredrag! Jeg håber helt sikkert jeg kommer igen næste gang!
- Pernille Sterup Højer - Vejdirektoratet

Talere på ”Kvinder med passion":

Louise Wolff
Louise Wolff har taget tv med storm. Hendes dygtighed, engagement og nærvær kombineret med hendes sympatiske og naturlige udstråling har hurtigt gjort hende til manges favoritvært. På tv er hun kendt fra bl.a. Aftenshowet, Sporløs, Go’ morgen Danmark og som vært ved større begivenheder som Dansk Melodi Grand Prix og Kronprinsparrets Prisuddeling
Birgit Aaby
Birgit Aaby er en af Danmarks mest succesrige kvindelige iværksættere og kendt som en af de fem paneldeltagere og investorer i DR’s populære iværksætterprogram Løvens Hule, hvor hun og de andre ”iværksætter-løver” investerer i spirende iværksætterprojekter. Efter sin studentereksamen flyttede Birgit Aaby fra Mors til København, hvor hun fik job som rengøringsassistent i Rødovrecentret, inden hun i en ung alder startede sin egen rengøringsvirksomhed Combiservice. I dag lidt mere end 20 år efter tæller virksomheden omkring 250 ansatte og en årlig omsætning omkring de 100 millioner. Foruden sin rengøringsvirksomhed, har Birgit investeret i en golfklub, en fodboldklub og et bryggeri, og ikke mindst diverse iværksætterprojekter i forbindelse med Løvens Hule.
Sofie Linde
Sofie Linde er skuespiller og tv-vært og startede sin karriere på børnetv, hvor hun brændte igennem med gummistøvler og naturlighed. Hun er i dag vært på DR Ultra, men var før vært på DR Ramasjang, og har desuden medvirket i filmen ”Kærestesorger” af Niels Malmros. Efter gymnasiet flyttede hun til London, hvor hun efter noget tid blev kontaktet af DR, der havde set hende til en casting som 14-årig. Hun blev ansat som tv-vært. Først i sommerprogrammet Sommer Summarum, senere MGP 09, og senest på DR Ultra. Sofie Linde debuterede i januar 2016 som vært for den niende sæson af DR1s underholdningsprogram ”X Factor”.
Sebastian Nybo
Sebastian Nybo er en prisbelønnet foredragsholder, forfatter og erhvervspsykologisk rådgiver. Med mere end 25 års erfaring som konsulent med speciale i ledelse og turn-aroundprocesser er Sebastian Nybo en af de førende eksperter inden for ledelse og organisationsudvikling, og er specialiseret inden for emnerne Innovation, High Performance Teams, Følelsesmæssig Intelligens, samt Lederudviklingsprogrammer og Selvledelse. Sebastian har skrevet en række bøger, bl.a. "På sporet af det etiske menneske” - i samarbejde med HH Dalai Lama - samt bestselleren “Sådan håndterer du besværlige personer”. Han har også udviklet og lagt stemme til Danmarks mest solgt meditations CD - “Ro, Balance og Indsigt” og har netop udgivet bogen ”Kunsten at sige NEJ”, som alle deltagere på konferencen modtager.
Thomas Mygind
Thomas Mygind er kendt som en af Danmarks absolut mest erfarne tv-værter. Han er UK-certified NLP-practicioneer og har sideløbende med mediekarrieren arbejdet professionelt med personlig/medarbejderudvikling og dynamisk ledertræning. Lige fra outdoor teambuilding til individuel coaching og det meste der-i-mellem. Som anker på flere markante programmer er Thomas Mygind blandt andet blevet kåret som “Årets tv-vært” og har vundet prisen for “Årets tv-program”. I 2004 tiltrådte han ledelsen af SBS TV Danmark hvor han senere blev udnævnt til chef for Kanal 5. I dag helliger han sig fuldtid arbejdet som motivator og foredragsholder.
Julia Lahme
Julia Lahme cand.mag. i Europæisk Etnologi og direktør i eget kommunikationsbureau, hvor der især arbejdes med forbrugertrends, mode, mad og livsstilsprodukter. Julia Lahme er en ivrig debattør, kendt fra programmer på DR1 og TV2 som livsstilsekspert, og har desuden skrevet seks bøger blandt andet “Manifest” (2016) og “Hvor lagde jeg babyen” (2015). Privat er Julia Lahme mor til to drenge, gift med Johan aka rapperen Jooks, og bor på Østerbro i København. Julia driver desuden bloggen julialahme.dk, ligesom hun er klummeskribent og i det hele taget skriver så meget og så ofte hun kan.

Rigtig god konference, der fortjener at blive gentaget. Deltager gerne igen, hvis det kommer igen næste år. Super oplevelse for alle sanser ;o) Tak for en god dag.
- Michelle Jensen - SSI

Video

 

Et flot program der ikke på noget tidspunkt blev kedeligt/også selv om det meste var kendt stof - Dagen gik alt for hurtigt.
- Marianne Hessner - CSC Danmark A/S

Afholdelsessted

Den 20. november 2017 på Bella Sky i KøbenhavnKunsten at sige nej
Den 10. april på 2018 Teknologisk Institut i Aarhus

På dagen modtager du bestsellerbogen "Kunsten at sige nej" af Sebastian Nybo.

Rabatmuligheder

Ved tre eller flere samtidige tilmeldinger fra samme virksomhed opnår I 10 % rabat.

Rabatter kan ikke kombineres

Afbestillingsbetingelser

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 14 dage før afholdelsen betales 15 % af konferenceafgiften. Fra dette tidspunkt betales det fulde beløb. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads til en kollega.

Konferenceprogram
 • Indtjekning med kaffe
 • Velkomst ved dagens konferencier og journalist Louise Wolff

  Louise Wolff, Journalist, DR

 • En løvindes bekendelser – vejen op af karrierestigen

  Birgit Aaby, Combi Service A/S

  Birgit Aaby er ikke kommet sovende til noget. Vejen fra rengøringsassistent til stifter og direktør for sin egen rengøringsvirksomhed med omkring 250 ansatte, der i dag har gjort hende til en af Danmarks mest succesrige kvindelige iværksættere, har været benhård. Den hårdtarbejdende iværksætter og mor til tre, tager jer med på et eventyr, der sætter fokus på, at hårdt arbejde betaler sig. At det er muligt at være en god mor og samtidig bygge en succesrig virksomhed op fra bunden, imod alle odds og fordomme. Birgit har de seneste år delt ud af sin viden i iværksætterprogrammet ”Løvens hule” og såvel på tv som i virkeligheden vil man blive mødt af en stærk men jordnær kvinde, der også tør vise sårbarhed. Uden filter og ”lige ud af posen” fortæller hun om op- og nedture, og om hvordan hun skabte en karriere i en benhård branche.

 • Uddybende interview ved Louise Wolff
 • Pause med kaffe og te
 • Kunsten at sige NEJ

  Sebastian Nybo, Erhvervspsykologisk rådgiver, SEB Gruppen A/S

  Har du svært ved at sige NEJ – til din chef, dine kolleger eller venner? Det ligger i tiden, at vi gaber over rigtig mange ting hver dag – og nogle gange for mange. Vi vil gerne være positive og have at alle andre skal holde af os og respektere os. Men ja-hatten er farlig – den kan bl.a. føre til stress og træthedssyndrom. Sebastian guider dig igennem de 4 nej’er; de kompetente NEJ, det kærlige NEJ, det forunderlige NEJ og det resolutte NEJ. Værktøjer der lærer dig at sige NEJ, så du kan sige JA til de rigtige ting.

 • Uddybende interview ved Louise Wolff
 • Frokost
 • Fra barnestjerne til Danmarks bedste værtinde - INTERVIEW

  Sofie Linde, TV-værtinde og skuespiller, DR

  Sofie Linde startede sin karriere som den skønne og uimponerede barnestjerne hos DR. Siden er hun vokset op, men insisterer på at bevare den barnlige legende tilgang til værtinderollen, hvor følelser og autenticitet er den bærende kraft, og hvor hierarki intet betyder. Sofie Linde blev for alvor kendt af offentligheden, da hun som den første x-faktor-vært fik sat Thomas Blachman godt og grundigt på plads og krævede, at der blev holdt en sober tone overfor de ofte meget unge deltagere. Få et indblik i den skønne legende hjerne og hør, hvordan man bevarer sin egen identitet som ung kvinde i en tv-verden hvor hele Danmark pludselig har en mening om hvad man siger, hvordan man klæder sig og ikke mindst, hvem man dater.

 • Pause med kaffe, te og kage
 • Få det bedste ud af det meste – trods alt…

  Thomas Mygind, Entertainer, Thomas Mygind

  I en tid hvor gnist og glæde ofte overskygges af brok og bekymring tager Thomas Mygind kvalificeret livtag med vores tendens til periodisk trutmund, og leverer effektive genveje til bedre relationer, øget trivsel og større personligt overskud. Med enkle metoder, ukomplicerede strategier og masser af humor giver Thomas Mygind sit personlige bud på, hvordan vi lettere tackler en konstant foranderlig verden, og de stadigt stigende krav om, at alle skal yde mere med færre ressourcer og bedre resultater. Professionelt og privat.

 • Uddybende interview ved Louise Wolff
 • Pause med kaffe og te
 • Kvinder, stress og perfektionisme

  Julia Lahme, Direktør, Lahme

  Hvor perfekte er det lige vi skal være? Og hvorfor siger kvinder nej tak til ledelsesansvar men ja tak til selvpineri. I Danmark, er det oftest er kvinder der går ned med stress, samtidig med at det er kvinder, der fraskriver sig ansvar i ledelse, men gerne tager tjansen som projektleder i hjemmet. Med humor og selvironi spidder Julia sin generation af kvinder, perfektionismen og følelsen af aldrig at være nok – og viser samtidig en konkret vej ud af den.

 • Trådene samles af Louise Wolff
 • Tak for nu og på gensyn
 • Indtjekning med kaffe
 • Velkomst ved dagens konferencier og journalist, Lise Rønne

  Lise Rønne, Journalist og tv-vært, DR

 • En løvindes bekendelser – vejen op af karrierestigen

  Birgit Aaby, Combi Service A/S

  Birgit Aaby er ikke kommet sovende til noget. Vejen fra rengøringsassistent til stifter og direktør for sin egen rengøringsvirksomhed med omkring 250 ansatte, der i dag har gjort hende til en af Danmarks mest succesrige kvindelige iværksættere, har været benhård. Den hårdtarbejdende iværksætter og mor til tre, tager jer med på et eventyr, der sætter fokus på, at hårdt arbejde betaler sig. At det er muligt at være en god mor og samtidig bygge en succesrig virksomhed op fra bunden, imod alle odds og fordomme. Birgit har de seneste år delt ud af sin viden i iværksætterprogrammet ”Løvens hule” og såvel på tv som i virkeligheden vil man blive mødt af en stærk men jordnær kvinde, der også tør vise sårbarhed. Uden filter og ”lige ud af posen” fortæller hun om op- og nedture, og om hvordan hun skabte en karriere i en benhård branche.

 • Uddybende interview ved Lise Rønne
 • Pause med kaffe og the
 • Kunsten at sige NEJ

  Sebastian Nybo, Erhvervspsykologisk rådgiver, SEB Gruppen A/S

  Har du svært ved at sige NEJ – til din chef, dine kolleger eller venner? Det ligger i tiden, at vi gaber over rigtig mange ting hver dag – og nogle gange for mange. Vi vil gerne være positive og have at alle andre skal holde af os og respektere os. Men ja-hatten er farlig – den kan bl.a. føre til stress og træthedssyndrom. Sebastian guider dig igennem de 4 nej’er; de kompetente NEJ, det kærlige NEJ, det forunderlige NEJ og det resolutte NEJ. Værktøjer der lærer dig at sige NEJ, så du kan sige JA til de rigtige ting.

 • Uddybende interview ved Lise Rønne
 • Frokost
 • Fra barnestjerne til Danmarks bedste værtinde - INTERVIEW

  Sofie Linde, TV-værtinde og skuespiller, DR

  Sofie Linde startede sin karriere som den skønne og uimponerede barnestjerne hos DR. Siden er hun vokset op, men insisterer på at bevare den barnlige legende tilgang til værtinderollen, hvor følelser og autenticitet er den bærende kraft, og hvor hierarki intet betyder. Sofie Linde blev for alvor kendt af offentligheden, da hun som den første x-faktor-vært fik sat Thomas Blachman godt og grundigt på plads og krævede, at der blev holdt en sober tone overfor de ofte meget unge deltagere. Få et indblik i den skønne legende hjerne og hør, hvordan man bevarer sin egen identitet som ung kvinde i en tv-verden hvor hele Danmark pludselig har en mening om hvad man siger, hvordan man klæder sig og ikke mindst, hvem man dater.

 • Pause med kaffe, the og kage
 • Få det bedste ud af det meste – trods alt…

  Thomas Mygind, Entertainer, Thomas Mygind

  I en tid hvor gnist og glæde ofte overskygges af brok og bekymring tager Thomas Mygind kvalificeret livtag med vores tendens til periodisk trutmund, og leverer effektive genveje til bedre relationer, øget trivsel og større personligt overskud. Med enkle metoder, ukomplicerede strategier og masser af humor giver Thomas Mygind sit personlige bud på, hvordan vi lettere tackler en konstant foranderlig verden, og de stadigt stigende krav om, at alle skal yde mere med færre ressourcer og bedre resultater. Professionelt og privat.

 • Uddybende interview ved Lise Rønne
 • Pause med kaffe og the
 • Kvinder, stress og perfektionisme

  Julia Lahme, Direktør, Lahme ApS

  Hvor perfekte er det lige vi skal være? Og hvorfor siger kvinder nej tak til ledelsesansvar men ja tak til selvpineri. I Danmark, er det oftest er kvinder der går ned med stress, samtidig med at det er kvinder, der fraskriver sig ansvar i ledelse, men gerne tager tjansen som projektleder i hjemmet. Med humor og selvironi spidder Julia sin generation af kvinder, perfektionismen og følelsen af aldrig at være nok – og viser samtidig en konkret vej ud af den.

 • Trådene samles af Lise Rønne
 • Tak for nu og på gensyn
Vis hele programmet
Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser