Kurser

Nyt
1 dags virtuelt kursus

Landbrugsfaglige muligheder og udfordringer

Hvordan kan data bruges i landbrugsfaglige sammenhænge? Deltag i temadagen og bliv klogere på digitalisering og hør konkrete eksempler på, hvor data er anvendes i dansk landbrug.

Temadagen, der afvikles af SEGES, er en del af virksomhedsforløbet ”Vækst i Agroindustrien – powered by data” og fokuserer på landbrugsfaglige muligheder for at få data bragt i spil og i sidste ende skabe værdi for landmanden.

Få indblik i konkrete cases med værdiskabelse ved digitalisering i samarbejde med fagspecialister. Temadagen vil tage udgangspunkt i forskellige cases med både interne og eksterne oplægsholdere.

Temaoplæg og virksomhedscase

  • Digitale managementløsninger
  • Digitale økosystem – kundebehov og markedsforhold
  • Øge vækst ved at koble indsamlede data – nye produkter og services

Du skal deltage i temadagen, fordi

  • Du får viden om datadrevet vækst i agroindustrien
  • Møder andre virksomheder med fokus på AgroTech
  • Du får inspiration og erfaringsudveksling

Om ”Vækst i Agroindustrien – powered by data”

Vækst i Agroindustrien - powered by data er et projektsamarbejde mellem Aarhus Universitet, Dansk Agroindustri, SEGES og Teknologisk Institut og støttet af Industriens Fond.

Hver partner byder ind med højt specialiseret viden indenfor landbrugsfaglig viden, digitale forretningsmodeller, anvendelse af data og kendskab til agroindustrien. Netop denne kombination giver de deltagende virksomheder mulighed for at få kvalificeret sparring og rådgivning omkring deres data, anvendelse og forretningsmodel.

Vækst i Agroindustrien - powered by data kan du læse mere om hele virksomhedsforløbet, partnerne og de øvrige temadage.

Projektet løber fra 2020 til 2023.

 
Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på